cząstek4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 jak w temacie chce zmienić swoje A4 chodzi mi o coś takiego -pomocy! z góry dzieki lukas23: jak przeczytasz regulamin to sie dowiesz :!:
pre_pl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 A jaki Ty masz model auta ? B6 czy B5 ? Bo w profilu podajesz B5, a na zdjęciach jest nowy model :036: I proszę dostosować się do regulaminu i zwyczajów forum
cząstek4 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2007 ja mam A4 B5 a co do zdięcia to innego nie mogłem znaleźć (chodzi o coś takiego jak w A4 w lewym górnym rogu:)
platiniumm Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 kup sobie na allegro tasme chromowana na metry i sobie obkleisz a i do tego w okol szyb sobie tez zrob ta tasma
marcin j Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 platiniumm, chciałbyś żeby na takie samo pytanie tylko zadane przez Ciebie uzyskać taką odpowiedź kup sobie na allegro tasme chromowana na metry i sobie obkleisz a i do tego w okol szyb sobie tez zrob ta tasma
platiniumm Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 przecieez to byz zart - przeciez na powaznie tego nie napisalem
Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 przecieez to byz zart - przeciez na powaznie tego nie napisalem To jak masz żartować to lepiej wogóle nie pisać.Bo ktoś odbierze to jako nie żart i zaraz będzie kłótnia :<
marcin j Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 przecieez to byz zart - przeciez na powaznie tego nie napisalem Tylko , że takie odpwiedzi mogą zrazić do kolejnych pytań, gdyż na zadane pytanie nie uzyskano odpowiedzi. Pozdrawiam. [ Dodano: 21-01-2007, 12:07 ] cząstek4, nie wiem czy nie ma gotowej takiej ramki do kupienia w odpowiednich sklepach, ale spytaj osobe o nicku rob, z tego co pamiętam on ma coś takiego zrobione w swojej .Pozdr.
Gość rob Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja kupiłem tu listwę 9 mm i sam sobie przykleiłem, nie jest tak ładnie jak w B6 ale :one: http://moto.allegro.pl/it...czna_r_10_.html
platiniumm Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tylko , że takie odpwiedzi mogą zrazić do kolejnych pytań, gdyż na zadane pytanie nie uzyskano odpowiedzi. Pozdrawiam. [ Dodano: 21-01-2007, 12:07 ] cząstek4, nie wiem czy nie ma gotowej takiej ramki do kupienia w odpowiednich sklepach, ale spytaj osobe o nicku rob, z tego co pamiętam on ma coś takiego zrobione w swojej .Pozdr. wiec widzisz dobrze trafilem z ta tasma na metry
marcin j Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 wiec widzisz dobrze trafilem z ta tasma na metry , udało ci się [ Dodano: 23-01-2007, 16:21 ] przecieez to byz zart - przeciez na powaznie tego nie napisalem Hihihi, tu Cię mam ( patrz wyżej), to już tera jest żart, kolega cząstek już wie jak zrobić. Pozdrówka platiniumm.
7JK8 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 witam. Też sam oklejalem auto chromem dolny gril i nad szybami to jest taśma 6mm (sprzedawane w rolce 8m na allegro) a pod szybami, na drzwiach i na tylnej klapie to 7mm (sprzedawane w kawałkach 2m)
Rekomendowane odpowiedzi