Adrian355 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam! Przedstawiłem już siebie a więc teraz pora na auto. Po sprzedaży Focusa długo błąkałem się po rynku motoryzacyjnym szukając czegoś dla siebie.. był Passat B5 TDi... Carisma... aż pewnego dnia po sprzedaniu Carismy usłyszałem o tajemniczym Audi.. spacerkiem 10min, więc mówię.. a wezmę piwko na drogę i pójdę obejrzeć. W podziemnym garażu przywitał mnie były właściciel Audi.. i zobaczyłem ją. Więc padły pytania.. rok.. jaki silnik.. itd. Po jeździe próbnej i przedstawieniu mi rachunków z remontu auta. Pobiegłem po zadatek. Za dwa dni była już na moim podwórku. A więc trochę o aucie: Silnik: AGA 2.4 V6 165km. zalany 5w30. Skrzynia: Tipronic Rok: 11.1998r. Z wyposażenia: ABS 4x. poduszki Skórzana tapicerka Grzane fotele Tempomat (nie działa) Duży FIS Lusterka i szyby elektryka Alufelga (mianowana już jako zimowa) Co do moich spostrzeżeń.. planów.. itd. Odkuwam się finansowo więc zrobiłem co mnie drażniło.. kabinówka ze zdechłym wróblem. Głośniki przód wymienione bo pierdziały. Ręczne doprowadzenie do czystości. Plany.. Na lato chyba Ronale.. albo najlepiej koło od S-ki.. Wywalić to szpetne radio.. szukam Alpiny. Zgranie opony z nadkolem (max. -30). Podgłośnić wydech. Marzenia... Pakiet od S-ki Xenon.. Proszę o porady i jakieś wskazówki co zrobić aby było lepiej. Fotki robione lejkiem do Ad-blue: Świerzo po dojechaniu do domu: http://zapodaj.net/6f5de597ed3dd.jpg.html Trochę później.. Pozdrawiam
PiterA4 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ladny motor pod maska i wypas ale ten kolor deski zamna nie przemawia
wojtek734 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wziąłem piwo i poszedłem na jazdę próbną
Adrian355 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Oj nie wdawajmy się w szczegóły Krew szybko krążyła to zeszło momencik
OficeR Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Moze tylko tak na zdjeciu widac ale deske masz niebieska a kiere juz czarna. Nie patrzyles czy byla walona? send by GT-I9505
Adrian355 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Walona to nie.. ale stuknieta byla 7 lat temu Ale poskladana jest galancie.
zola18 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Panowie nie ma aut bezwypadkowych są tylko że jedne źle naprawione a drugie dobrze(bo blacharze i lakiernicy by zgłodu pozdychali)
kipomek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Hehe, granatowe wnetrze jak u mnie. No, oby do przodu Wziąłem piwko w rękę.. jazda próbna.. haha, dobra decyzja
Adrian355 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 No jak na razie to składam na kupeczkę na felgi. A między czasie staram się rozszyfrować jaka jest różnica w światłach DEPO za 300zł.. a światłach DEPO d2s jak ja mam założone. Wiem że d2s no to oznaczenie żarnika i ogólnie że to lampa do xenonu. Ale zbieram materiały żeby wiedzieć wszystko co i jak przy tych lampach przed montażem xenonu. Pomoc chętnie widziana.
kudalty66 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 kolego zapraszam do udziału w wątku radomskie spoty i na spoty, ewentualnie do zobaczenia na drodze,. jakies pytania , pisz PW chetnie pomogę,.
Adrian355 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Witam po przerwie. Ciągle siedzę na forum no ale u siebie nic nie piszę bo nie ma się nad czym spuszczać. Nie zamontowałem Led-ów na masce ani różowej felgi. Autko nabija kolejne kilometry. Spalanie.. hmm.. leje do pełna 56l. I zawsze robię na tym 400km. Z modów..Zmieniona oliwa i filtry na:http://zapodaj.net/34f4b96c5aa1a.jpg.htmlMoje poprzednie radio świeciło na biało-zielono i nie miało regulacji nawet średnich tonów.. Zmieniłem na jakiegoś używanego starego jak świat X-plod Drive-S.. gra fajnie.. http://zapodaj.net/2e49a7e6d9f91.jpg.htmlAle najważniejsze było żeby osiągnąć jednakowe podświetlenie i się udało:http://zapodaj.net/2ac4f30f430d3.jpg.htmlW przyszłym miesiącu mam odebrać filtr, uszczelki, korek itp. do skrzyni z ZF-a.. i zalana zostanie Motulem Multi ATF.Co do planów.. odkłada się na kupeczkę na BBS RS II 18". Może mi nie uciekną z ogłoszenia.. potem MTS albo coś podobnego -40.. Ogólnie jeździ.. Fotki robione korkiem po płynie do spryskiwaczy.http://zapodaj.net/ccba1db20becb.jpg.htmlPzdr. Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Adrian355
kudalty66 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 kolego dobrze sprawdź czy możesz taki olej do skrzyni wlać??? i żeby mechanik miał o tym pojęcie,. to spalanie to benzyny czy gazu??? jakbyś potzrebował cokolwiek z częśći , lub olej zawsze możemy porównać ceny, brat ma sklep, dobre ceny mi robi,. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi