skovroon Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Witam Autko sprowadzone z za zachodniej miedzy w Sierpniu 2008. Zrobilem nim do tej pory 20kkm i jak narazie jedyne co musialem wymienic to EGR o rozrządzie, olejach, filtrach nie wspominając..- wiadomo że to rzeczy które trzeba wymienaic systematycznie w każdej furce. moze najpierw troche o wyposazeniu....: tylko te wazniejsze... -Navi miedzy zegarami -Bixenon -Skóra -Pełny kolorowy FIS -Podgrzewane fotele + pompowane -Pakiet oświetlenie - itd.... Mieliscie juz okazje zobaczyć fotki takiej jaką przyprowadziłem ale dla przypomnienia są niżej do wglądu i porównania ze stanem rzeczywistym . Poczynione modyfikacje : 1. Zmiana zwykłych lamp na BIXENON z czarnymi środkami 2. 18" ET35 8J MAM8 + Laczki 225/40/18 Dunlop Sport MAXX 3. Przyciemnione szyby tył 35% przód 25% - teraz żałuje tego że zrobilem przód jasniejszy bo jednak roznica jest widoczna 4. Lotka od s4 na klape bagaznika 5. Tylne lampy LED 6. Pomalowane szare dokładki zderzaków 7. Ściągnięte oznaczenia z klapy tak że pozostało tylko 8. Klubowa naklejka na klapę i ramki tablic rej. 9. Modyfikacja sprzetu grającego: Alpine ida-x301RR + Wzmacniacz JBL GTO752 + Subwoofer JBL GTO 10. Pikowana Gałka zmiany biegów od A3 11. Odmłodzenie kilku elementów wnętrza ze względu na zużycie 12. Chip u Rogala - 160KM & 370Nm (ponizej wykres) :decayed: 13. Założony nowy przedni zderzaczek ze spryskiwaczami mysle ze zmiany które zdąrzyłem wprowadzić do tej pory w jakiś sposób ją odmieniły i odświeżyły :kox: Nowy zawias...-Sprezynki h&r 35/35 Wsadzone radyjko Alpine ida-x301RR + Wzmacniacz JBL GTO752 + Subwoofer JBL GTO nocą w dzień Wykresik *Pozostałe Mody do wykonania: 1. Satynowe Obudowy lusterek od S4 Wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia więc: *Zaznaczam że lista może ulec zmianie :> To chyba bedzie na tyle zapraszam do wyrażania swoich opinii na temat mojego Autka. Pzdr Ostatnio przyszło mi do głowy żeby jakoś przerobić Ledy z tyłu wyjęte kilka diodek i oto efekt nocą:
Madas Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 bardzo ładne i zadbane widać autko ...daj więcej fotek na zewnątrz i w środku...
Mario Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Samochodzik ładny, tylko szkoda, że ktoś zapomniał z pośpiechu... zamontować mu spryskiwaczy do tych biksenonów
adamooo Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Samochodzik ładny, tylko szkoda, że ktoś zapomniał z pośpiechu... zamontować mu spryskiwaczy do tych biksenonów oj czepiasz się
skovroon Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 no tak wyszlo ze darowalem juz sobie pierdzielenie ze zderzakiem:)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 22:14_________________________________________________odswiezam:) Autko po pierwszym modzie:) - sciema szybek. Fotki dodam po dokonaniu kolejnych modow:D
skovroon Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Ile % tej sciemy..? przod 25% a tył dałem 35% troszke jasniejsze sa od tych Twoich.... ale mamy prawie identyczne lalki w tym momencie:D
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kolego a gdzie fotki z LEDami? :gwizdanie:
alex181266 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 jedynie słuszny kolor i dużo miejsca na dole listy: w planach
skovroon Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 fotki wstawię jak autko usiądzie na 18 + -30mm choc moze mnie cos skusi zimową aurą na jakąs sesyjkę pomyślimy:)
skovroon Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Trzeniu a powiedz mi jak Twoje poszukiwania satynowych obudów lusterek?? ja szukam i nie moge znalesc.. i chyba sie zdecyduje na in-pro jest na allegro komplet za niecale 300zl tyle ze w chromie
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Trzeniu pozbyles sie LEDow..? nie , są w trakcjie tjunninku Trzeniu a powiedz mi jak Twoje poszukiwania satynowych obudów lusterek?? ja szukam i nie moge znalesc.. i chyba sie zdecyduje na in-pro jest na allegro komplet za niecale 300zl tyle ze w chromie odpuść sobie chrom - wioska!!! miałem takie z 20 min na aucie i oddałem sprzedawcy malik ma satynowe obudowy do sprzedania jak chcesz
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panowie najgorsze jest to że nie jestem jeszcze zdecydowany ktore felgi na wiosne wsadzic... codziennie przegladam przerozne wzory..... utkiwly mi 3: MAM8 jak wyzej wymienione:) , RS4, RS6.....................Help!!
Nowak_zg Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 bierz 19" wezmiesz 18" i potem i tak bedziesz chcial 19"
Madas Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 bierz 19" wezmiesz 18" i potem i tak bedziesz chcial 19" a jak weźmie teraz 19 to potem ciekawe co będzie chciał ale jestem tego samego zdania co p.Nowak
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 Panie Nowak spoglądając na Pana 19tki MAM8 to mnie szczerze roz***la ale boje sie tego cholernego prostowania kilka razy w miesiacu..:/
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Panie Nowak spoglądając na Pana 19tki MAM8 to mnie szczerze roz***la ale boje sie tego cholernego prostowania kilka razy w miesiacu..:/ skovroon , przydało by się Ciebie opierd... że gadasz takie głupoty :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: najwięcej narzekają Ci którzy nie jeżdzą na 19` :gwizdanie: ja jeżdzę już na moich 19` 32kkm i ani raz nie prostowałem , koła prościutkie jak były tak są a jeżdzę po całej polsce... nie raz już zaliczyłem taką dziurę że myślałem że koło odpadło a tu nic także nie narzekać tylko zakładać :naughty: skovroon zakładaj i się lansuj
Rekomendowane odpowiedzi