Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A oto moja śliczna 1.9 TDI - 18", LAMPY LED, BIX, VIRUS. SPRZEDAM!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego podaj mi linka gdzie kupiłes felunek bo poza BBS'ami mi się też taki Sline podobać;):good:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item902096787_felgi_mam8_audi_seat_vw_8x18_polerowane.html[/url]

dokładnie z tej aukcji.. znaczy się od tych ludzi

Polecam tą firmę ja kupowałem od nich felgi do B5 Alutec Cult :good:

Tomek jak auto się sprawuje po wirusie ? :mysli:

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item902096787_felgi_mam8_audi_seat_vw_8x18_polerowane.html[/url]

dokładnie z tej aukcji.. znaczy się od tych ludzi

Polecam tą firmę ja kupowałem od nich felgi do B5 Alutec Cult :good:

Tomek jak auto się sprawuje po wirusie ? :mysli:

Ja takze moge ich polecić z czystym sumieniem :good: :good:

Autko śmiga bardzo ładnie.. nic niepokojącego się nie dzieje :wink4:

Opublikowano

na wykresie widac ze w serii miales rowno 130 ps,to nie troche malo ? zawsze widzialem wykresy gdzie w serii bylo 135/137/138.... swietny pomysl z tymi diodami z tylu :good: tez taki patent zrobie jak zakupie diody,napewno musi to swietnie wygladac na zywo w nocy :kox:

Ja sie nie zamartwiam tym że seria była równo 130km.

W zamian uslyszalem od Eksperta ze serce zdrowe i to mnie najbardziej ucieszyło :wink4:

aczkolwiek kilka czynnikow mialo wplyw na wynik serii:

temperatura - +25st

przypchana przeplywka.. :disgust:

no i nie wymieniany dluzszy czas filtr powietrza.. :disgust:

jakbym pojechal teraz na hamownie z nowym filtrem, dobrą przepływką i w takiej tempertaturze to podejzewam ze wynik serii bylby wyzszy o kilka KM :tongue4:

spoko rozumiem :good: powiem Ci ze jak ja zobaczylem swoj filtr powietrza to sie za glowe zlapalem :shocked: nie wiem kiedy niemiec go ostatni raz wymienial...

dobrze ze silnik zdrowy :)

a felgi kupowaliscie odemnie ze wsi :gwizdanie:

Opublikowano

kolego chyba jednak zdecyduje się na ten wzór feli jak mi nie wpadnie w rękę BBS;) a oponki nie wiem czy ktos może mi podrzucić jakie na taki lać założyć???

Opublikowano

kolego chyba jednak zdecyduje się na ten wzór feli jak mi nie wpadnie w rękę BBS;) a oponki nie wiem czy ktos może mi podrzucić jakie na taki lać założyć???

ja mam 225/40R18 i wg mnie jest ok.. ale 235/40R18 możliwe że byłyby jeszcze lepsze :wink4:
Opublikowano

No piękna furmanka, powiedz mi tylko Tomek jak te sprężyny się sprawują? Wystarczająco obniżone? Dałbyś radę wkleić jakąś fotkę z bliska tej szczeliny między oponą a nadkolem? Nie wiem właśnie czy -35/-35 starczy :gwizdanie: Ale u Ciebie widzę fajnie wyszło! Pozdro.

Opublikowano

No piękna furmanka, powiedz mi tylko Tomek jak te sprężyny się sprawują? Wystarczająco obniżone? Dałbyś radę wkleić jakąś fotkę z bliska tej szczeliny między oponą a nadkolem? Nie wiem właśnie czy -35/-35 starczy :gwizdanie: Ale u Ciebie widzę fajnie wyszło! Pozdro.

co do sprezyn to jak dla mnie jest super :good: :good: optycznie jest elegancko i komfort tez na nie najgorszym poziomie :wink4: :wink4:

jak chcesz to fote z bliska zrobie jak sie ociepli i jak zaloze 18" :naughty: bo teraz na 16" to :sick3:

Opublikowano

Podpowiedz czy po zmianie lamp nie fisie zadnych błedów ci nie pokazywało?

pokazywalo i nadal pokazuje... nie moge sie jakos zabrac za wlutowanie tych rezystorków :confused4: :confused4: :confused4:
Opublikowano

co do sprezyn to jak dla mnie jest super :good: :good: optycznie jest elegancko i komfort tez na nie najgorszym poziomie :wink4: :wink4:

Jak na polskie drogi i "śpiących policjantów" czyli progi zwalniające to niższy zawias mija się z celem bo mozna się zwyczajnie zawiesić. :good:

Tomek może potwierdzić że pare razy poczuł jeden "szczególny" próg W Skierniewicach niedaleko miejsca naszych zlotów.

Ja z tyłu mam -20/-20 i jadąc kiedyś w 4 osoby też wyhaczyłem o ten zje**ny próg :wallbash:

Może w Irlandii są lepsze drogi i progi to wtedy możesz dać jeszcze niżej ale sądzę, że -35/-35 to idealne rozwiązanie

Opublikowano

-35 to takie rozsądne rozwiązanie na nasze drogi :wink4:

Opublikowano

Zamówiłem spręzyny Koni -40/-40 mam nadzieje ze bedzie OK, dzieki za pomoc, EOT w topicu kolegi :P

Opublikowano

Auto naprawdę świetnie się prezentuje :notworthy: Miałem okazje osobiście oglądać i jestem pod wielkim wrażeniem :hi: pozdro

E tam :tongue4:
Opublikowano

sprzedajesz??

Opublikowano

Auto naprawdę świetnie się prezentuje :notworthy: Miałem okazje osobiście oglądać i jestem pod wielkim wrażeniem :hi: pozdro

E tam :tongue4:

Nie e tam tylko tak :> te tylnie lampy bardzo odmładzają te auto :naughty: a czemu jeszcze nie były założone felgi MAM8? :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...