Dev Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 witam głośno sie zastanawiam nad zakupem nowych amorków do mojego padła wersja S-line Quattro 1.8T AEB chyba w minusie 25 lub 30 mm jakie mam zapodać amory żeby auto mi sie nie bujało? może być info z allegro za info serdeczne dzieki pozdrawiam T
czerass Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Ja mam wsadzony przód i tył oryginalne od A6 2.4 quattro. Auto jest sztywne i nie buja się. Amorki są czerwone sachsa, sprężyny czarne a w średnicy większe o 1,5 mm od tych do A4. Auto oczywiście nie jest niskie, stoi dosyć wysoko ale na tym mi zależało. Wcześniej miałem bardzo niskie zawieszenie z jakim auto kupiłem i dosyć miałem haczenmiem podwoziem o wszystko co wystaje delikatnie ponad asfalt, Teraz śmigam po czym chce a do tego auto nie gibie mi się na boki ani nie przechyla na zakrętach. BARDZO WAŻNE: Musisz kupować mcphersony do quattro, standardowe siądą Ci zbyt mocno bo masz ponad 100 kg więcej z przodu.
Dev Opublikowano 28 Września 2008 Autor Opublikowano 28 Września 2008 nie chce podwyśzac auta tak jak jest pasuje mi dziekuje za info
Rekomendowane odpowiedzi