kreczi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Witam co jakiś czas mam mokry zbiorniczek (od góry) płyny hamulcowego co może być przyczyna? najgorsze jest jak płyn dotknie lakieru (wiadomo co się dzieje ) Edytowane 5 Grudnia 2014 przez kreczi
kreczi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 ja te auto kupiłem niedawno, wiec ja nic nie robiłem. ale to zauważyłem już zaraz po kupnie
Maciek0502 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ktoś może zmienił klocki i nie odciągnął płynu. Albo może kapie Ci ze spryskiwacza? Nie wiem którędy biegną wężyki...
kreczi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 ze spryskiwaczy nie, bo am gdzie kapnie to lakier odchodzi, mówisz żeby troch płyny odciągnąć?
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jesteś pewien że to płyn ze zbiornika a nie spryskiwacza. Sprawdź na wszelki wypadek czy zbiorniczek nie jest uszkodzony mechanicznie (pęknięcie)
kreczi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 jestem pewien ze to płyn hamulcowy
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ok. W takim razie powycieraj dokładnie i patrz skąd cieknie. Na pewno będzie widać.
kreczi Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Chyba już wiem skąd cieknie:) to jest korek zbiorniczka spod niego wywala płyn
jacek70 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ale korek jest uszkodzony czy płynu jest full i się nie mieści. Pytam z ciekawości bo korek jest na górze zbiorniczka.
kreczi Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 wizualnie korek wygląda na dobry, ale zrobiłem uszczelkę pod korek, tam jest oryginalna może straciła swoje właściwości póki co sucho jest na zbiorniczku, zobaczymy najbliższe dni.
kreczi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 nie kolego, nawet jak troszkę go się pozbyłem to nadal go wywalało wiec poziom był ok dalej wywala hmm może kupie nowy korek
Rekomendowane odpowiedzi