Ksiadz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam! Panowie, da radę odkodować radyjko po VIN? Wrzuciłem do A4 B5 z innej, mam SAFE a nie mam koda. Da radę to rozkodować? Dziękuję i pozdrawiam!
jacek70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Podaj VIN w aso i odkodują. Ponoć za 150.
wiesiu32 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam. Podepnę sie do tematu. Mam też problem z SAFE-em znalazłem stary opis jak odblokować ale niestety radio nie reaguje czy jest jakiś inny sposób na odblokowanie? Kod posiadam, wspomnę jeszcze że radio było odłączone od zasilania parę dni. Pozdrawiam.
lukaszooo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 W necie jest mase kalkulatorów do rozkodowywania ori radi, kiedyś męczyłem temat sciagnełem ze 20 programów ale niestety żaden nie pomógł. Na giełdzie w Słomczynie rozkodowali mi radio za 50zł
Gość cwiara Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam. Podepnę sie do tematu. Mam też problem z SAFE-em znalazłem stary opis jak odblokować ale niestety radio nie reaguje czy jest jakiś inny sposób na odblokowanie? Kod posiadam, wspomnę jeszcze że radio było odłączone od zasilania parę dni. Pozdrawiam. Jak masz kod to spróbuj sposobami opisanymi tu w pierwszym poście w spoilerze ---> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1924-radia-i-nawigacje-w-audi/
wiesiu32 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 w opisie strony podanej w linku nawet nie ma modelu radia jakie posiadam. u mnie jest gamma a tutaj gamma cc zupelnie inny model.
Tom A4 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 niestety te radia tak mają miałem kilka takich przypadków że po odpięciu zasilania i ponownym podpięciu radio już nie wstawało , niestety są to już wiekowe radia i siadają w nich procesory.
slawek19_84 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kupiłem kilka dni temu AUDI A4 b5 i mam zablokowane radio. Skąd mogę lub gdzie znaleść kod do mojego radia??
Tom A4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 w dokumentacji od radia lub czasami napisany na radiu
Rekomendowane odpowiedzi