pwitkow Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Chciałbym założyć,ale nie wiem czy to się zmieści...tam nie ma miejsca przy zderzaku s-line. Co powinienem zakupić?
adamooo Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 oryginalny hak musisz zanabyć .. coś w tym stylu : http://allegro.pl/item438714420_audi_a4_8k0_hak_holowniczy_wypinan_nowy_model.html
OLO_GDA Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 akurat dales link do B8 ale tez szukam do B7 i sie zastanwaim czy instalacja jest gdzies pociagnieta i po protu wpinamy wtyczke ktora jest przy haku gdzies w gotowe wtyczki czy trzeba cos rezac?
pwitkow Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Założyć hak to pestka...godzina roboty. Z prądem jest problem. Instalacja jest "porypana"-na każdej żarówce jest 2V napięcia cały czas,nawet jak są wyłączone światła,10V np jak mają być postojowe a 14V jak ma być stop.Podobnie jest z przeciwmgielnymi itp. I to ciągle jest ta sama jednowłóknowa żarówka. Próbowałem podpiąć zamienny moduł (taki za 250 zł) do instalacji i przekaźniki zwariowały. Podają cały czas napięcie na wtyk...świeci się kontrola FIS że mam poprzepalane żarówki. Ma może ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać??? PS.oryginalna wiązka AUDI 1300 zł...i 700 instalacja w ASO. Jestem zdesperowany..
Rekomendowane odpowiedzi