Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Potrzebuję się doradzić w sprawie prezentacji nowej grupy produktowej , może ktoś już miał do czynienia z takim projektem? Mam już jakiś pomysł ale może ktoś będzie miał lepszy?
tomaszu Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 No to zapodaj temat, bedziem coś myśleć.
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 I to by był ostatni jego pomysł :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 09:13_________________________________________________śmiało pisz ja Ci doradzę
Flyer Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Art Dajrektor w agencji reklamowej tez jest do dyspozycji
wit.s Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Kierownik Marektingu produktów FMCG jest do Twojej dyspozycji Podrzuć co masz na maila Art Dajrektor w agencji reklamowej tez jest do dyspozycji Dyrektor Biura Wsparcia Sprzedaży, też pomoże . Odpowiednio nimi pozarządzam, następnie przyjmę od Ciebie podziękowania i gratyfikacje, a na koniec w stosunku do wykonawców zastosuję profesjonalny coaching werbalny. Trzeniu DAWAJ! (strasznie dużo ostatnio OTuję i się mi to podoba - tak tylko czekam aż mi ktoś przypierdzieli ostrzeżenie )
Rekomendowane odpowiedzi