elmer80 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie ma bata musi być woda w aucie. Jeszcze lepiej to podnieść wykładzinę żeby się przekonać. U mnie woda gromadziła się po zimie. Dopiero w ostrym słońcu wiosną wyschło po dwóch dniach suszenia wysłane z Commodore 64
lukaszq Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Mam auto dopiero kilka dni ale co w przypadku gdy lekko jakbym zauważył ubywa płynu chłodniczego ? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez lukaszq
kreczi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 widze ze nie tylko ja mam problem. jak widze inne a4 na parkingu tak nie maja:(
Marynarz____ Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 chłopaki a pomyślał który że wystarczy dywaniki w aucie wysuszyć na kaloryferze od czasu do czasu lub po prostu zmienić na gumowe i wylewać z nich wodę?? Skraplanie wody na szybie czy nadmierne parowanie to efekt nadmiernej ilości wody w kabinie. Po co od razu zaczynać od wymiany połowy auta skoro najlepiej zacząć od prostych rzewczy.
lukaszq Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja już o tym pomyślałem, to jest podstawa, wysuszyłem auto i założyłem gumowe dywaniki, chyba będę miał problem z nagrzewnicą bo zauważyłem że płynu mi trochę ubyło pomimo tego że dolewałem... :/
elmer80 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja już o tym pomyślałem, to jest podstawa, wysuszyłem auto i założyłem gumowe dywaniki, chyba będę miał problem z nagrzewnicą bo zauważyłem że płynu mi trochę ubyło pomimo tego że dolewałem... :/Sprawdź króciec pod pompą tandemowa z tyłu silnika.wysłane z Commodore 64
basik9634 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 a ja mam znowu inny problem mi po deszczu czy jak jest spora wilgoć na zewnątrz skrapla sie woda na zawietrznej części szyby przy włóczonym nawiewie od środka jest ok a na zewnątrz ciągle sie pojawia woda na szybie w takie dni co jest tego przyczyna dodam ze czy chodzi klima czy nie to niewiele to zmienia filtr jest nowy
Rekomendowane odpowiedzi