Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] A4 Avant Quattro 3.0 TDI S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ponieważ jestem fanem koloru, wolałbym żeby całe auto było czarne = chromy raus :>

To podjadę i przełożymy bo mi by sie przydały :decayed:

a ja polecam wszystkim tomasony... - www.tomason.de - wejdz w galerie... - oglądnij... - może akurat Ci się spodobają :)

Tomason TN1 19" to ma kumpel w passacie i nieźle się prezentują :kox:

Opublikowano

TN4 są kozackie :good:

Opublikowano

Te Tomasony ni jak nie pasuja do linii A4 :)

Felga powinna byc "prosta" lub "wklesla" W linii bocznej, a tu albo wybrzuszenia, albo wzory BMW.

Opublikowano

ciekawe czy da się normalnie jezdzić na 20tkach i jaki byłby rozmiar opony?

Ja w swoim autku mam 20" z przodu oponki 275/40/20 z tyłu 315/35/20 i da się jeździć po PL drogach :) spokojnie, na równej nawierzchni auto bardzo fajnie trzyma się drogi i fajnie prowadzi, ale na koleinach i dużych nie równościach trochę to utrudnia szybszą jazdę, ale ogólnie da się jeździć i komfortu aż tak się nie traci, za to auto lepiej wygląda :)

Opublikowano

Ja w swoim autku mam 20" z przodu oponki 275/40/20 z tyłu 315/35/20 i da się jeździć po PL drogach :) spokojnie, na równej nawierzchni auto bardzo fajnie trzyma się drogi i fajnie prowadzi, ale na koleinach i dużych nie równościach trochę to utrudnia szybszą jazdę, ale ogólnie da się jeździć i komfortu aż tak się nie traci, za to auto lepiej wygląda :)

Sorry za OT.

Popers wrzuć fotki swoich 20" do tego działu --> http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_felg_a4czyli_pokazcie_swoje_fele-t12182.90.html bo na pewno kilka osób chciało by zobaczyć jak lezą opony 315/35/20 :kox:

Opublikowano

możesz wrzucić jakieś fotki auta na tych kołach???

Opublikowano

fotki wrzucić mogę ale w dziale na każdy temat bo to nie Audi ;) ale dopiero w lato bo teraz auto stoi na zimówkach 235/65/17 i z tego wszystkiego zapomniałem dodać, że nie są to fele i opony w A4 bo to auto dalej jest taty a nie moje :decayed: a na swoim mam takie założone, i napisałem tak, żeby powiedzieć że da się po PL drogach jeździć na takich dużych felgach i znikomych oponkach :) . Trochę źle sformułowałem zdanie, Wy trochę źle zrozumieliście :) bo do A4 raczej takie laczki z tyłu nie podejdą

Koniec OT :)

Kr54321 o takim silniczku marzę w moim przyszłym autku , jazda nim to musi być sama przyjemność, a A4 jak to A4 , inaczej Audi to zawsze będzie Audi :cool1: chociaż teraz poruszam się w pewnym sensie konkurentem :)

Opublikowano

to nie opowiadaj tak enigmatycznie tylko sie pochwal w czym :)

Opublikowano

no biedy niema :gwizdanie:

wymień przedni i tylny zderzak na "normalny",podsufitkę na jasną,ściągnij lotkę na klapie i będzie git :good:

PS.mam wszystkie potrzebne graty :naughty:,pójdę ci na rękę i wymienię się bez żadnej dopłaty :cool1:

wal na PW :decayed:

Opublikowano

to nie opowiadaj tak enigmatycznie tylko sie pochwal w czym :)

w BMW X5

Kr54321 fele masz fajne :gwizdanie: widział bym takie u starszego w Audicy to są 18" ?? ciekawe czy BKE dał by sobie rade na nich, czy wtedy chip by się przydał :tongue4:

Opublikowano

noo X5 naprawde jest bardzo trafionym konkurentem dla a4 heheh :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

no biedy niema :gwizdanie:

wymień przedni i tylny zderzak na "normalny",podsufitkę na jasną,ściągnij lotkę na klapie i będzie git :good:

PS.mam wszystkie potrzebne graty :naughty:,pójdę ci na rękę i wymienię się bez żadnej dopłaty :cool1:

wal na PW :decayed:

kolejny dowód na to, że dobrzy ludzie jednak istnieją :>

Kr54321 to są 18" ??

jes :)

Opublikowano

jak łysy ze ślepym.

Porównujesz 20cali w X5? ktore pewnie ma wiekszy profil niz ja na swoich 16" ehhh....

w autobusach JELCZ sa 22,5'' i tez da sie jezdzic po polskich drogach :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bomba! szukam dokladnie takiej, tylko chyba nie mam tyle szczescia co Ty :(

Opublikowano

Porównujesz 20cali w X5? ktore pewnie ma wiekszy profil niz ja na swoich 16" ehhh..

jeżeli masz mniejszy profil niż ja, to gratuluję, bo ja mam profil oponek 40 z przodu i 35 z tyłu. :)

noo X5 naprawde jest bardzo trafionym konkurentem dla a4 heheh :kox::naughty:

z braku czasu źle napisałem :tongue4: chodziło mi o konkurencyjną markę, bo na papierku X5 nie jest wiele większa od A4 i to był taki mój skrót myślowy.

A4 : długość 4601 szerokość 1772 a X5 ma długość 4667 a szerokość 1872 więc nie jest o wiele większa niż A4.

Kr54321 ładuj do swojej Niuni przynajmniej 19, na tych wygląda bosko, a na większych to nikt jej nie podskoczy :naughty::hi:

Opublikowano
  • Autor

bomba! szukam dokladnie takiej, tylko chyba nie mam tyle szczescia co Ty :(

nie martw się, napewno znajdziesz tą Twoją :)

Kr54321 ładuj do swojej Niuni przynajmniej 19, na tych wygląda bosko, a na większych to nikt jej nie podskoczy :naughty::hi:

Właśnie taki mam plan, ale zastanawia mnie jeszcze jakby się jeździło na 20" - może ktoś z Was miał okazję A4 + zawias sline? - o wyglad nawet nie pytam :kox: ..."zdrowy" rozsądek podpowiada max 19.

Gdzieś wyszperałem, że ładują do A4 opony 245/35/20.

Opublikowano

Porównujesz 20cali w X5? ktore pewnie ma wiekszy profil niz ja na swoich 16" ehhh..

jeżeli masz mniejszy profil niż ja, to gratuluję, bo ja mam profil oponek 40 z przodu i 35 z tyłu. :)

tyle, że profil opony to stosunek innych danych opony.. wiec automatycznie jesli masz opone np. 225/45/17 to napewno wyższa opona będzie w momencie kiedy to bedzie opona np. 305/45/20 .. a co do porównania kół w A4 i w X5 to troche nie na miejscu .. btw do a4 raczej oponki o szerokosci 3xx nie założysz bez rezania :)

Opublikowano

Naprawde Bardzo ładne Autko i Tez Gratuluje Zakupu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie

:good:

>> Najładniejsza A4 na forum <<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wymieniasz te felgi???

Bo ja z checia przytulilbym Twoje :)