Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam. Wymieniłem lampy na Bixenony. Został również wymieniony sterownik na 8K0 907 063 DF. Po tej akcji mam takie błędy ... ktoś coś z tego rozumie ? http://superpartia.com.pl/a4/log.txt
MarcinOslo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Aktywna Ochrona Komponentu ,która trzeba usunąć w ASO
Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Aktywna Ochrona Komponentu ,która trzeba usunąć w ASO Wszystkie te błędy to Ochrona Komponentu ?
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ochrona trzyma takze w GATEWAY 19 Dodatkowo błedy zwiazane z czytnikiem NAVI 5F ( stary soft , grzebanie w green menu)
Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ciekawa sprawa. START / STOP wyłączony. Od wciśnięcia kluczyka pali się cały czas dioda na przycisku od start/stopu (czyli wyłączony). START/STOP działa tylko po ponownym naciśnięciu przycisku. Ale pewno to też dobra sprawka CP.
andynl Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Chłopaku ja u siebie kiedyś wyjąłem jeden bezpiecznik to miałem błędów jak w encyklopedii, CP blokuje moduł i inne nie mają z nim komunikacji więc automatycznie błąd itd. itp......
Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Chłopaku ja u siebie kiedyś wyjąłem jeden bezpiecznik to miałem błędów jak w encyklopedii, CP blokuje moduł i inne nie mają z nim komunikacji więc automatycznie błąd itd. itp...... Jedno mnie tylko martwi i eliminuje moduł DF. Nie przyjmuje kodowania parktronic tył. A przyjmuje przód i tył, tylko wtedy tył nie działa, a nie ma żadnych błędów z tym związanych.
Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Usuń najpierw CP i nie kombinuj 250-300zł CP w ASO, a jak parktronik nie ruszy. To znowu kupno nowego modułu i ASO
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Usuń najpierw CP i nie kombinuj 250-300zł CP w ASO, a jak parktronik nie ruszy. To znowu kupno nowego modułu i ASO To sa uroki rezania Ja robiłem kiedys do polifta przod , kodowanie przyjeło ale nie działal on.
andynl Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jest ryzyko, jest zabawa tutaj szkłem tyłka nie obetrzesz
Sensei Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Jest ryzyko, jest zabawa tutaj szkłem tyłka nie obetrzesz heheheh Zrobię tak, ten DF oddam, a kupie ten: http://allegro.pl/audi-a4-a5-q5-lift-bcm-xenon-neon-8k0907063dh-i4845568524.html może ten przyjmie kodowanie parktronika ... a niech bóg ma mnie w swojej opiece jak się żona dowie że parktronik nie działa ... Usuń najpierw CP i nie kombinuj 250-300zł CP w ASO, a jak parktronik nie ruszy. To znowu kupno nowego modułu i ASO To sa uroki rezania Ja robiłem kiedys do polifta przod , kodowanie przyjeło ale nie działal on. I co odpuściłeś czy znalazłeś rozwiązanie ? Edytowane 24 Grudnia 2014 przez adkowski
adel-max Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jest ryzyko, jest zabawa tutaj szkłem tyłka nie obetrzesz heheheh Zrobię tak, ten DF oddam, a kupie ten: http://allegro.pl/audi-a4-a5-q5-lift-bcm-xenon-neon-8k0907063dh-i4845568524.html może ten przyjmie kodowanie parktronika ... a niech bóg ma mnie w swojej opiece jak się żona dowie że parktronik nie działa ... Usuń najpierw CP i nie kombinuj 250-300zł CP w ASO, a jak parktronik nie ruszy. To znowu kupno nowego modułu i ASO To sa uroki rezania Ja robiłem kiedys do polifta przod , kodowanie przyjeło ale nie działal on. I co odpuściłeś czy znalazłeś rozwiązanie ? 8K0907063DH ten sterownik na pewno ma PT tył i przód
Rekomendowane odpowiedzi