davidlive Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam, dziś udało mi sie włożyć hamulce (345mm) od S4 B7 2007r. Kupiłem je wczoraj i dziś już są na aucie, puki co sam przód. Do tego założyłem alu zwrotnice. Pacjent to 1.8TQ AJL ProlineSport, 2000r avant, wczesniej założone było 321mm na tarczy i zwrotnicy od S4 B5 i zacisku od A6 C6. Stary zestaw poleci do kolegi do FWD 1.8T. Nie dam teraz zdjęc bo nie miałem na to czasu ale po wypiaskowaniu i zregenerowaniu wszystkiego zrobie konkretną relacje z wrażeń. Do całegom kompletu mam też zestaw 300mm na tył kompletny. Zwrotnice jak pisałem alu, żeliwo waga około 9,5 kg alu około 6kg Aby założyc te zwrotnice musiałem zostawić wahacze trzymające amor, jedynie trzeba było przebić jedną tuleje trzymającą amor. Reszta pasuje P&P. No i oczywiście trzeba ustawić zbieżność Dodatkowo trzeba przelutować wtyczji od ABS i czujników w klockach. Foty będą dodane niebawem. Felga minimum 17" obecnie stoi na 18"
davidlive Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No ładnie to odgrzebałeś hehe gdzieś te foty sa ale nie wszystkie. coś wymyśle jak będę w pl
wojtek20DW Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 jeśli możesz zapodaj foty tyłu od wewnatrz
davidlive Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie ma mnie w pl nic teraz nie zrobie. ale foty tyłu przedniej zwrotnicy?
wojtek20DW Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 chodzi mi o to jak wyglada hebel tylny 300mm w b5 z b6
davidlive Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Nie zdążyłem tego wssadzić nawet, miałem z przodu 345 a tył ostał bo sprzedałem auto, teraz leci to do b7
Rekomendowane odpowiedzi