tigra11 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 witam...mam takie pytanko czy jest rzecza normalna delikatne szarpniecjie samochodu w czasie jazdy gdy wlaczam klime??? licze na podpowiedzi..dzieki pozdrawiam :> :>
jarecki36 Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 kolego ja u siebie odczuwam lekki spadek mocy i to naoguł przy wysokich temperaturah
tigra11 Opublikowano 30 Września 2008 Autor Opublikowano 30 Września 2008 no u mnie tez tak to mozna nazwac :>wlaczam klime i tak jak by autko na sekunde stracilo moc :wallbash:
xandmar Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 no u mnie tez tak to mozna nazwac :>wlaczam klime i tak jak by autko na sekunde stracilo moc :wallbash: do ilu obroty spadają?
PABLO Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 no u mnie tez tak to mozna nazwac :>wlaczam klime i tak jak by autko na sekunde stracilo moc :wallbash: Nie martw się, to jest normalne zjawisko ze jak włączysz klime to obroty spadają i auto troszkę traci mocy. Coś za coś
baculka Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam. Ja słyszałem, że po właczeniu klimatyzacji można nawet stracić 15% mocy silnika. Mam firmową astrę z niewielkim silnikime i dlatego nie używam klimatyzacji na trasie, cieżko się wyprzedza :-).
tonys Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 To normalne nic sie nie martw silnik pracuje pod zwiekszonym obciazeniem kiedy wlaczasz klime,
Rekomendowane odpowiedzi