Matt. Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam mam pytanie odnośnie wyświetlacza przebiegu mój się odkleił nic nie pokazuje mam licznik taki i przebieg pojawia się na górze i mam ofertę kupna wyświetlacza przebiegu ale od takiego co ma przebieg na dole. I teraz pytanie do was czy jest różnica w tych wyświetlaczach i czy mogę założyć wyświetlacz który pokazuje przebieg na dole do licznika który pokazuje przebieg na górze ?
szogun0 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Weź pomyśl, tylko tak solidnie. Jakie widzisz różnice w tych wyświetlaczach? Czy one są identyczne? To jest łamigłówka dla dzieci, w stylu: "znajdź różnice w obrazkach". Edytowane 29 Grudnia 2014 przez szogun0
Fazii Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Musisz szukać wyświetlacza od zegarów przedliftowych czyli od takich jakie aktualnie posiadasz. Wyświetlacz od polifta (z przebiegiem na dole) nie podejdzie
Matt. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dzięki o to mi chodziło do zamknięcia
Radol Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ty chcesz wymienić cały licznik dla sprawnego fisa? Może taniej wyniesie Cie naprawa tego wyświetlacza? (Licznik ok 200zł, naprawia FIS 70zł +kw)
Fazii Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ty chcesz wymienić cały licznik dla sprawnego fisa? Może taniej wyniesie Cie naprawa tego wyświetlacza? (Licznik ok 200zł, naprawia FIS 70zł +kw) Tu chodzi o wyświetlacz przebiegu a nie o FIS
Radol Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tu chodzi o wyświetlacz przebiegu a nie o FIS Sugerowałem się zdjęciami Swoja drogą, gdybym miał naprawiać coś w przedliftowym liczniku, to zainwestowałbym chyba w licznik z a6 c5 z ramkami w chromie
Fazii Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tu chodzi o wyświetlacz przebiegu a nie o FIS Sugerowałem się zdjęciami Swoja drogą, gdybym miał naprawiać coś w przedliftowym liczniku, to zainwestowałbym chyba w licznik z a6 c5 z ramkami w chromie Z a6 bym nie wsadzał bo trzeba pływak zmieniać i wyrzeźbić potencjometr od podświetlenia. A ramki lepiej założyć aluminiowe od dido-tuning
Rekomendowane odpowiedzi