podsi Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 no teraz fakt przyznaje ze lekcji dobrze nie odrobilem w koncu sa i do tego kolega z forum nawet ma
Jaro Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/ite...3_a4_a6_a8.html polecam ten , jest oryginalny, nowy tylko bez klamr, ale zalecam zamocować go za pomocą drucika , nie widać a napewno go nie ukradną !!
pemo Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Jaro quattro, ten link co podałeś http://www.allegro.pl/ite...3_a4_a6_a8.html jest jakis walnięty
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Jaro quattro, ten link co podałeś http://www.allegro.pl/ite...3_a4_a6_a8.html jest jakis walnięty http://www.allegro.pl/item162603606_emblemat_znaczek_audi_quattro_a3_a4_a6_a8.html
podsi Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 polecam ten , jest oryginalny, nowy tylko bez klamr, ale zalecam zamocować go za pomocą drucika , nie widać a napewno go nie ukradną !! spoko ale ten wyglada jaky mial klamry z tylu takie czarne plastiki ?
spanky Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Opublikowano 15 Lutego 2007 wreszcie upragniony znaczek do mnie dotarł ...... :twisted: w likend wyladuje na tylnej klapie .... :twisted: [ Dodano: 17-02-2007, 18:05 ] a od dzisiaj jezt juz na tylnej klapie ... :twisted:
KEMOT Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 witam ja swój znaczek doczysciłem "cilit bang" do kamienia tylko za długo nie czekaj ze spłukaniem ja czekałem jakąś minutke i pomogłem szczoteczką. pozdrawiam kojarzysz pewnie reklamują jako środek czyszczący do kuchni i łazienk.
Gość son_czwa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie chce zakładać nowego tematu skoro tu już jest mowa o znaczkach, chodzi mi o to jak są mocowane w mojej A4? Klej? Czy jakieś zaciski?
stanlej Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Klej? ostatnio wywaliłem zwykła zyłka a potem szmatka i ani sladu:) ktos juz gdzies to pisał :biggrin:
hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mozna kupic nowe za 12zł w sklepach a na szrotach wolaja 30zł za oznaczenie TDI i te ze sklepu niczym sie nie rozni od orginalu a czy ja gdzies napisałem ze nie wiem gdzie kupic (dla przypomnienia juz kupiłem ) i ze poszukuje oznaczenia TDI :?: mam gdzieś 3 literki TDI ponieważ zdjołem ze swojego, jeżeli chcesz to poszukam i dam ci na spociku
spanky Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mozna kupic nowe za 12zł w sklepach a na szrotach wolaja 30zł za oznaczenie TDI i te ze sklepu niczym sie nie rozni od orginalu a czy ja gdzies napisałem ze nie wiem gdzie kupic (dla przypomnienia juz kupiłem ) i ze poszukuje oznaczenia TDI :?: mam gdzieś 3 literki TDI ponieważ zdjołem ze swojego, jeżeli chcesz to poszukam i dam ci na spociku he he he ... coraz bardziej mnie zaskakuje ten temat .... sprawa juz dawno rozwiazana .... (patrz wyzej) ...
hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 będziesz miał w zasie i moich nei trzeba czyścić :D alejak wolisz (do info - moi I z TDI jest czerwone )
Gość son_czwa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ostatnio wywaliłem zwykła zyłka a potem szmatka i ani sladu:) jakto żyłką?
Gość Murzyn Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 normalnie taka jak w latawcach byla. wycinasz znaczek uzywajac jej na zasadzie pily (nie wiem jak Ci to dokladniej wyjasnic)
spanky Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2007 będziesz miał w zasie i moich nei trzeba czyścić :D alejak wolisz (do info - moi I z TDI jest czerwone ) normalnie film Barei ... normalnie taka jak w latawcach byla. wycinasz znaczek uzywajac jej na zasadzie pily (nie wiem jak Ci to dokladniej wyjasnic) a potem pozostałosci po kleju wyczysc WD40 ....
Gość son_czwa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Murzyn, trzeba było tak od razu... dzięki
Gość Murzyn Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 kiedys o tym pisalem... moze nawet w tym temacie... ewentualnie trzeba bylo spytac na spocie. Ostatnio nawet przeplywki rezamy w notatniku
Rekomendowane odpowiedzi