malucki2i3 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam..mam pytanie odnosnie układu chłodzenia.. przed wymiana rozrzadu był wlany koncentrat po wymianie wlałem wode. Ostatnio kupiłem koncentrat i po wlaniu układ chłodzenia zaczął puszczać w róznych łączeniach. Juz myslałem ze jest juz wszystko ok ale sie myliłem. Co możecie mi doradzic.
grippen Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 napisz na jakich łączeniach fotka by się przydała
malucki2i3 Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Za pierwszym razem jest taki trójnik plastikowy i jedna strona ma zaslepke i własnie tam. Pozniej przewód gumowy. Pytałem nawet na forum bo przewód dosyc cięzko zdobyc. Zrobiłem z przewodu od innego samochodu. Teraz znowu gdzies ucieka konkentrat tylko nie moge zlokalizować z ktorego miejsca. wczoraj probowałem zlokalizować ale było sucho.
Norbi2 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 miałem ten sam problem zobacz weżyki idące od nagrzewnicy ja jeden wymieniałem koszt 100 zł orginalny
Rekomendowane odpowiedzi