komoor89 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Lutownice mam ale taka na drucie, to nie wiem czy bedzie dobra... 50zl to nie duzo tylko nie ma pewnosci ze to przez te zimne luty buczy i zamyka auto kolo minuty ;/
samekgsx550 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wypnij przewody od pompki i dmuchaj w nie. Być może gdzieś jest nieszczelność. U mnie jak padła to buczała cały czas.
komoor89 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Wypnij przewody od pompki i dmuchaj w nie. Być może gdzieś jest nieszczelność. U mnie jak padła to buczała cały czas. możesz mieć rację bo zaczęła buczeć odkąd ja rozkrecilem. W weekend spróbuję to ogarnąć Witam ponownie. Mam pytanie. Czy ma ktos z Was uszkodzoną pompke? Konkretnie potrzebuje sam wiatrak ktory jest w silniczku. Jesli tak to chętnie kupie Edytowane 9 Stycznia 2015 przez komoor89
BF10 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 pisz w dziale "Kupię" Na pewno ktoś ma
komoor89 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 pisz w dziale "Kupię" Na pewno ktoś ma ok. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi