Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pojedyńczy, krótki stuk przy odpalaniu BKN-a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jakbym miał trzy dobre i trzy do wywalenia to bym wymienił najpierw te trzy i obserwował auto, Jak znowu coś podejrzanego z wtryskami wypadnie to bym wymienił te 3 pozostałe i finał. Ale jak masz kasę na wszystkie to do piekła:)

Opublikowano

Tak tylko weź jeszcze pod uwage, że nowe beda musiały wyrabiac korekcje na stare wiec sie szybciej zużyja.

Opublikowano
  • Autor

No niby tak tylko trzeba też wziąć pod uwagę że jesteśmy w Polsce i nie każdego stać na wkładanie do auta jednym rzutem, A4 B7 w mojej opinii jest świetne ale niestety zrobienie rozrządu, dwumasy (jeżeli jest lub regeneracja skrzyni z drugiej strony), wtrysków i jakieś świece żarowe z robotą jeżeli oddajemy do serwisu to powoli kosmos jak na wartość auta.

Opublikowano

jak dasz za auto 22 i zrobisz to co mówisz to spoko, gorzej jak dasz 32 i trzeba to zrobic

Opublikowano
  • Autor

No ja dałem 23800 zł więc i tak jestem zadowolony bo rozrządu nie można nawet usłyszeć na milisekundę. Dwumas zregeneruję bo nie dam 2100 za koło a o zakładzie w Koszalinie krążą dobre opinie.

A w blokach 13 i 14 jakie są dopuszczalne wartości w - i w +? Czy to możliwe że po 300 km nowe wtryski się nie ułożyły?

Opublikowano

Może nie zakodowane

Opublikowano
  • Autor

Sam kodowałem...

Opublikowano

Ja tez sam i za pierwszym razem zrobiłem to źle. Tzn pomieszane nr wtryskow.

Opublikowano
  • Autor

kabina

3 6

2 5

1 4

zderzak

Opublikowano

Dobrze, ja podałem co złe zrobiłem, nie napisałem ze akurat ty tak zrobiłeś. Sprawdź czy na pewno jest ok to 5 min roboty. Jeżeli dalej w blokach pomiarowych 13, 14 i od 71-76 będą zera to wg mnie coś jest nie halo, albo trzeba pojeździć te 1000 km

Opublikowano

trzeba przejechać 1000km

Edytowane przez sebastian_marat

Opublikowano
  • Autor

W blokach 71...7X jest juz po 2,4,6 ms także ok. Kodowania sprawdziłem i wszystkie sa ok. Na 13 i 14 bloku mam maksymalnie -0,45 mg. W plusie 0.62. Ale to bylo na wolnych obrotach kiedy chodzil fajnie. Musialbym zbadać kiedy drzy przez 2-3 sekundy.

Opublikowano

Masz DPF?

Opublikowano
  • Autor

Nie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Korekty na 13 i 14 masz w normach, bo mieszczą się w granicach + i - 2,99 mg/skok.

Opublikowano

jak dasz za auto 22 i zrobisz to co mówisz to spoko, gorzej jak dasz 32 i trzeba to zrobic

albo 36 ;]

Edytowane przez marcin4x4