olek4505 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 witam mam audi a4 1.8 95r chce się dowiedzieć czy przy zmianie skrzyni z automata na manual trzeba grzebać coś w elektryce żeby odpalić silnik i co ewentualnie trzeba zrobić proszę o pomoc z góry wielkie dzięki.
kbibi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witam - podepnę sie pod temacik- zmiana z automatu na manual w 1,9 tdi 90/KM prosze jesli ktos wie co dokladnie jest potrzebne na przekladke i ile to wyniesie- nie zadawajcie pytan dlaczego tak chce zrobić o dokladny spis mi chodzi- z gory dzieki
Dev Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 potrzebna skrzynia, która bedzie pasować do silnika sprzegło mechanizm zmiany biegów dzwignia sprzegła i hamulca, pompa, wysprzęglik trzeba sprawdzic czy pólosie sa takie same czy tez trzeba zmieniac gorzej zmienia sie to przy przednim napedzie jak przy tylnym
kbibi Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 potrzebna skrzynia, która bedzie pasować do silnika sprzegło mechanizm zmiany biegów dzwignia sprzegła i hamulca, pompa, wysprzęglik trzeba sprawdzic czy pólosie sa takie same czy tez trzeba zmieniac gorzej zmienia sie to przy przednim napedzie jak przy tylnym ok dzieki
olek4505 Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 no kolego powiem ci tak ja potrzebowałem skrzynia heh normalne pól osie sprzęgło kompletne kolo zamachowe lewarek zmiany biegów no i pedały a co z elektryka życzę milej zabawy bo jak na razie nikt tu nie chce napisać co i jak ja już powoli do tego doszedłem a i może być ci jeszcze potrzebna łapa od strony kierowcy ale to się okaże jak ja wsadzisz a zapomniałem jeszcze o łożysku igiełkowym na wal a dokładnie wałek sprzęgłowy ono wchodzi w wal pozdrawiam i życzę milej przeróbki a pedały od anglika nie pasują inne mocowanie
Rekomendowane odpowiedzi