szary1400 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam wszystkich klubowiczów mam takie pytnie poniewasz nie moge na ten temat znalesc informacji na internecie wiec kieruje sie do was a mianowicie chodzi mi o zderzaki z audi A4 B5 avant lift czy pasują do audi A4 B5 przed liftem czy mocowania sie różnia czy jakies inne niespodzianki czekaja na mnie po zakupie poniewasz przed liftowe mi sie juz znudziły i chcialem zmienic na poliftowe za pomoc zgóry dziekuje
-sebo- Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Kolego żeby zamontować w przedlifcie poliftowe zderzaki potrzebujesz oprócz zderzaka jeszcze slizgi
szary1400 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Klego wlasnie tez zamówilem ślizgi a czy jeszcze jakies niespodzianki jezeli chodzi o mątaż
-sebo- Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Montaż;p nie, reszta bez problemu. Ją u siebie musiałem zrobić nowy otwor, bo nowy slizg nie pasował w oryginalny otwór. Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
szary1400 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzieki za wszelkie informacje już wszystko wiem na ten temat zaczynam montaż pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi