ar2rek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Cze.mam nadzieje ze ktos mi moze pomoc.otoz od kilku dni zauwazylem ze jak tylko silnik sie nagrzeje to przy 1800-2000 obrotow dostaje"czkawki"tj turbo nie wlaczalo...problem wystepuje tylko po zagrzaniu sie silnika(na zimno normal)na2,3,4biegu...poszarpie troche a pozniej jakby wszystko wracalo do normy...jakies 7000km wstecz mialem czyszczone wszystkie przewody bo bylo podobnie tyle ze wchodzil w tryb awaryjny(notlauf)...pojutrze zajade do mechanika ale w miedzyczasie chcialem poczytac troche waszych opini(moze ktos z kolegow tak mial) Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
jacek70 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Podepnij pod kompa i zobacz co pokaże.
ar2rek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nie mam takiej opcji?[emoji27] Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk Na kompie pokazywal (blad na 1 wtrysku??),tak powiedzial mechanik..zaproponowal wymiane okablowania(?)i pomoglo..obeszlo sie bez wymiany pompowtrysku... Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi