trim Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bezpieczniki i żarówki sprawdzone, oświetlenie wciąż nie działa. Czy ktoś z Was miał podobny problem?
jacek70 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mikrostyk w klapie do sprawdzenia. Pewnie niema przejścia.
trim Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Chodzi Ci o czujnik otwarcia klapy bagażnika? Podświetlenie nie działa nawet w pozycji 1.
pakotomasz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak miałem problem z podświetleniem bagażnika winowajcą okazły się zimne luty na płytce od lampki. Poprawiłem i mam spokój, wszystko działa jak należy
trim Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Sprawdzę dokładnie płytkę od lampki i dam znać.
nitroo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Sprawdź też, czy masz szczelną antenę na dachu i czy nie leci z niej woda do lampki w bagażniku. Tylko co ze schowkiem? Wyjmij schowek (to tylko 5 śrub) i zobacz, co i jak z przewodem.
Strażak R1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie sądzicie, że podświetlanie bagażnika w Sedanie jest niedostateczne?Planuję założyć dodatkowo 2 paski ledowe, w celu doświetlenia wnętrza...Co o Tym myślicie?
afroo. Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie sądzicie, że podświetlanie bagażnika w Sedanie jest niedostateczne? Planuję założyć dodatkowo 2 paski ledowe, w celu doświetlenia wnętrza... Co o Tym myślicie? Też tak uważałem lecz po założeniu modułu od Tomnika jest o wiele lepiej i wystarczająco jak na bagażnik.
kqba Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 U mnie bagażnik tez nie świeci ani po otwarciu ani w pozycji 1. Chociaż jeszcze niedawno w pozycji 1 działało.
nitroo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Sprawdź, czy Ci nie pociekła woda po antenie do środka...
easymoonrider Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeżeli chodzi o schowek to pewnie masz zatarty tłoczek i pęknięte jego mocowanie do zawiasa. Tłoczek odpowiada za delikatne opuszczanie klapy i uruchamianie podświetlenia. Otwórz boczek przy schowku tak jakbyś otwierał boczek od bezpieczników i zerknij co tam się stało.
Rekomendowane odpowiedzi