magicman Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 panowie musze sie dostac z kielc do gdanska tanio i szybko,myslalem o jechaniu a1 ale nie wiem czy juz jest zrobiona na tyle (lodz-gdansk)moze jakis zawodowy kierowca mi podpowie co nieco.dziekuje
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Łódź przejeżdżasz prawą stroną 14ką do ronda w Strykowie kawałek A2,pierwszym zjazdem na A1.Dla osobówek A1ka do Torunia jest darmowa. Kosz całego płatnego odcinka (Nowa Wieś-Rusocin)dla osobówek,to 29,90zł Druga opcja,(lewa strona) to na Rzgowie wjeżdżasz na ''tzw.obwodnicę'' która kończy się na włókniarzy, i dalej starą jedynką obecnie 91,w Kowalu możesz wskoczyć na A1 . Edytowane 7 Stycznia 2015 przez GILI
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Albo po prostu leć na Radom i od Warszawy cały czas 7mka. Od wawy trochę ponad 4h i jesteś
Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja od Nosba jechalem tak jak Wandej pisze. Szybko i sprawnie. Nie ma żadnych problemów jak wjedziesz do stolicy w dobrej godzinie.
magicman Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 Dzieki panowie za wszelkie rady
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Większość remontów pokończona więc do Łodzi też dobrze się jedzie. Przez Wa-wę również dobra opcja,ale w moim przypadku tylko nocą.
dynamiquedci Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 z kielc na radom, pozniej s7 na grójec, W grójcu odbijasz na sochaczew, dolatujesz do a2 w wiskitkach, wpadasz na a2, lecisz do strykowa i tam wbijasz na a1 i lecisz do gdanska. Najlepsza droga jaka może być, Nie pchaj się 7 nie warto.
amaradaar Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 z kielc na radom, pozniej s7 na grójec, W grójcu odbijasz na sochaczew, dolatujesz do a2 w wiskitkach, wpadasz na a2, lecisz do strykowa i tam wbijasz na a1 i lecisz do gdanska. Najlepsza droga jaka może być, Nie pchaj się 7 nie warto. dokładnie tak bym zrobił a1 i a2 to jakieś 2h więc moim zdaniem już lepiej się nie da to raz a jak szybko to i najbezpieczniej a ze 30zł za autostrady zabuklisz to chyba moim zdaniem pikus.. na a1 generalnie mozesz jeszcze podgonić bo jest zdecydowanie luźniejsza niż a2 ale to juz bat na 200 ustawiony więc wir w baku no i nie wiem czy jest sens generalnie
GILI Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie tak całkiem spokojnie 200,bo na A1 często w okolicy włocławka,lata nieoznakowana Insignia,a od Torunia do Rusocina Passat.
amaradaar Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 baaaaa no to już chyba zawsze trzeba uważać kto się za tobą wlecze dlatego ja na auto średnio lece 150/160
Rekomendowane odpowiedzi