Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Chip z Allegro - Wykres (AFN)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już prawie rok poruszam się moim karawanem z wlutowanym gotowcem za śmieszne pieniądze. Stwierdziłem że czas poznać prawdę i udałem się na rolki.

Oczywiście można się czepić za nisko max. momentu, i pewnie jeszcze czegoś.

Wykres:

613122139ga.jpg

Opublikowano

całkiem spory moment .... :diabelek:

(ciut przymało kucorów jak na ilośc Nm :okulary2: )

zrob logi ... bedzie wiadomo jak to jest zrobione ..... ;)

p.s wykres mogłby byc bardziej płaski .....

Opublikowano

Witam

Moglbys zdraddzic co to za wynalazek chodzi mi o model typ :) . Mam ten sam model niuni i mysle o czym tanim na poczatek co by podnioslo troszke mocke silniczka.

Opublikowano

"Model typ" - to nie box.

Na pw mogę podesłać czyj to produkt, tylko musisz mieć świadomość że taka metoda może nie przynieść oczekiwanego efektu, mnie się w miarę udało.

Panowie - na PW zadajecie dziwne pytania, powtarzam to nie jest żadne urządzenie,

ja to nazwałem "chip" TZN = ZMIANA OPROGRAMOWANIA W KOMPUTERZE STERUJĄCYM SILNIKIEM !

Opublikowano

tylko że hamowanie było bez normy DIN 70020 czyli troche zawyżyło z tego co kojaże :027: no ale jak mówisz że koszt taki jak za chipsy to nawet niezłe, ale Ciekawi mnie to czy to jest tak samo bezpieczne jak chip w V-techu, u Mastersa, VTG itp. ;)

Opublikowano

Panowie - na PW zadajecie dziwne pytania, powtarzam to nie jest żadne urządzenie,

ja to nazwałem "chip" TZN = ZMIANA OPROGRAMOWANIA W KOMPUTERZE STERUJĄCYM SILNIKIEM !

dobrze to nazwałes i nie musisz krzyczec ... ;)

Opublikowano

Pomiar bez normy, więc z nortmą DIN 70020 troszkę mniej koników będzie i niutków też. Gdyby tak mocno nie opadało to bajka. :a4fan:

Opublikowano

A jak jest z dymieniem?? Nie zostawiasz za soba ciemnych chmur przy przyspieszaniu?? Mialem do niedawna taki wynalazek. Fakt autko sie ozywilo dosc mocno ale batory spod zderzaka i turbo czyscilem raz na 15tys.km wiec wyjalem rzemioslo i smigam narazie na ori. Na rolki nie stawialem wiec nie wiem jak to wyglada.

Opublikowano

Dym w normie, a nawet powiedziałbym że "nie kopci". Zrobiłem na tym 40 tyś i jak widać po wykresie kierownice się nie przycinają.

A co miałeś usiebie??? Jakie pochodzenie?