SoMeS Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam... Poszukuję już spory kawałek czasu ramki pod skrzynię biegów alu lub metalicznej do automata... Moja jest strasznie podrapana i chciałbym to wymienić tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie i ile się za to spodziewać. Pomożecie? :>[br]Dopisany: 02 Październik 2008, 23:47_________________________________________________u mnie to wygląda tak...
Gość SPEED31 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 NAJLEPIEJ I NAJSZYBCIEJ ZNAJDZIESZ NA ALLEGRO TAM DOSTANIESZ
SZYCHA Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Podłaczam się do problemu kolegi u nie też by się przydało wymienić i rz okazji zmienić diody podświetlajace biegi bo jakoś blado świecą.... ...ASO tzreba sobie wybić z głowy z tym problemem...$$$ SZYCHA
SoMeS Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 na allegro niestety są tylko do manuala... ;( a do ASO nie jade bo mi pewnie powiedzą te pajace że skrzynie muszę wymienić
Snap Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witam Wszystkich :> To ja tez podłaczam sie do tematu, od jakiegoś czasu tez szukam takiej ramki, całe allegro przeszukałem ale do automata nie znalazłem :/
Rekomendowane odpowiedzi