Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jak ukraść samochód..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto wycinek z automoto z 20.02.2008:

1. Volkswagen Passat - 2.070 skradzionych egzemplarzy w 2007 roku

2. Volkswagen Golf - 1.462

3. Fiat 126p - 759

4. Audi A6 - 689

5. Fiat Seicento - 619

6. Audi A4 - 423

7. Audi 80 - 411

8. Skoda Octavia - 372

9. Toyota Corolla - 346

10. Peugeot 307 - 319

11. Fiat Cinquecento - 303

12. Opel Astra - 289

13. Fiat Panda - 282

14. Opel Vectra - 255

15. Toyota Yaris - 240

16. Seat Ibiza - 236

[br]Dopisany: 03 Październik 2008, 13:45_________________________________________________więc są aż trzy audi

czyli jeszcze lepiej niż w latach poprzednich....oczywiście na naszą niekorzyść. A będize jeszcze gorzej

Opublikowano

no to chłopaki trzeba wozić zacząć ze soba bejzbole :baseball:

Opublikowano

AC trza mieć i się nie martwić :tongue4:

Opublikowano

Ja jak kiedyś zobaczyłem jak gość na osiedlu otwiera złotówką fiata 126p to zwariowałem :polew:

Opublikowano

ale ogólnie wg policji jest znaczny spadek kradzionych aut z roku na rok....czytałem w jakiejś gazecie.

Opublikowano

no to chłopaki trzeba wozić zacząć ze soba bejzbole :baseball:

a po co ? żeby bejzbola tez ukradli jak zapomnisz ze sobą zabrać? :kox:

Opublikowano

widziałem jak koleś w podobny sposób otwierał auto piłeczką do tenisa ziemnego był to fiat jakiś.

chyba w Psy 2 niedawno oglądałeś :polew: :polew: ale tam chyba jakiegoś amerykańca boguś otwierał

Opublikowano

widziałem jak koleś w podobny sposób otwierał auto piłeczką do tenisa ziemnego był to fiat jakiś.

chyba w Psy 2 niedawno oglądałeś :polew: :polew: ale tam chyba jakiegoś amerykańca boguś otwierał

a co to są psy2 i kto to jest boguś a pewnie pan menthol mi powie :polew:

Opublikowano

nie nie on otwieral o ile pamietam audi 80 b4 pileczka a tam byly takie centrale jak sa w a4

Opublikowano

nie amerykanca tylko Audi 80 Bogus to Boguslaw Linda a Psy to jeden z najelpszych filmow sensacyjnych jaki nakrecono w tamtych czasam . Powiedz ze zartowales ze tego nie wiesz?? Misia tez nie widziles??? :polew:

Opublikowano

zar

nie amerykanca tylko Audi 80 Bogus to Boguslaw Linda a Psy to jeden z najelpszych filmow sensacyjnych jaki nakrecono w tamtych czasam . Powiedz ze zartowales ze tego nie wiesz?? Misia tez nie widziles??? :polew:

oczywiście że żartowałem to jeden z lepszych filmów i wiem że to była audi 80 ale menthol uważa że to amerykanieci dlatego pytałem o film i kto to boguś który otwierał owego amerykańca a Miś to klasyka i wstyd nie oglądnąć.

pozdrawiam

Opublikowano

oczywiście że żartowałem to jeden z lepszych filmów i wiem że to była audi 80 ale menthol uważa że to amerykanieci dlatego pytałem o film i kto to boguś który otwierał owego amerykańca a Miś to klasyka i wstyd nie oglądnąć.

pozdrawiam

Uff...odetchnolem z ulga...;-)

Opublikowano

Panowie-ochloncie,to,ze ktos otworzy auto,nie znaczy,ze nim odjedzie...nie zostawia sie nic w aucie na widoku,jak zostawisz telefon czy laptopa,to nawet ceglowki uzyja,zeby sie dostac do srodka-wiec bez paniki :wink4: audi mozna ukrasc,jak kazde inne,ale nie zrobi tego byle zlodziejaszek spod budki z piwem,po obejrzeniu tych materialow :wink4:

Opublikowano

ciekawe czy Stary i Kamazy kradną?

Taki to ma imo. i alarm :decayed:

Opublikowano

dziś znaleźli tego bentleya continental GT co go ukradli pół roku temu naszym dziennikarzom, razem z nim znaleźli jeszcze 2 takie, ale okoliczności znalezienia nie wyjaśnili, może im zapłacili jak kiedyś mafii za papier do Euro :decayed: