MANjaK_01 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Koledzy podzielcie się linkiem do sklepu gdzie za rozsądną cenę skompletuje sobie diody do oświetlenia wnętrza. Nie chce nic zmieniać, na miejsce standardowych żarówek mają wpaść dobre ledy smd. Poleci ktoś jakiś sklep?
TidiVelDante Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pisze z telefonu i nie mam jak szybko znalezc danego uzytkownika, ale poszukaj na forum tematow o tym to w kazdym z nich powila sie jeden uzytkownik, ktory robi na zamowienie caly komplet ledow, pozadnych nie jakis chinoli. Chwila szukania i znajdziesz calyy temat o tym.
fazi777 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja szukałem po prostu na allegro, znajdź jakiegoś użytkownika który ma sporo rodzai ledów do aut żeby u niego znaleźć komplet. Kupiłem takie standardowe ledy i jestem bardzo zadowolony
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 siema kolega z forum zajmuje się przerabianiem lampek na ledy i jak zobaczysz jego produkcje to na pewno zauważysz że jest o wiele lepiej niż tam jakieś żarówki z allegro. jesli chcesz to pisz do kolegi bidzio1
ksiu85 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/229778-moduly-led-do-naszych-a4/ tu masz linka poczytaj sobie:) kolega ktory robi ledy ma nick Tomnik gdzies tam jest podany meil do niego,koles naprawde godny polecenia
Rekomendowane odpowiedzi