piotr19q Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 W audi a4 96r sa trzy kostki natomiast w moim radiu pioneer sa dwie po podlaczeniu nie gra tzn radio chodzi a nie slychac muzyki.tak jakby glosniki nie byly podlaczone a brazowa kostke wpiąłem .Nie jest podlaczona tylko zolto-zielona .nie wiem co zrobic
szogun0 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 A masz fabryczne głośniki z wbudowanym wzmacniaczem? Jeśli tak, no to podłączenie nie jest takie plug and play. :/
piotr19q Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 mam radio gamma,samochod z fabryki wyjechal z 8 glosnikami ale zostaly tylko dwa tylne ktos sobie wziol przednie 4(pewnie u lakiernika). nie wiem juz jak mam to podlaczyc
SLOVIAN Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ten temat był już poruszany... tzn. jak podłaczyć inne radyjko w miejsce gammy...Jak masz wiecej pytan to pytaj.
piotr19q Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2007 szukalem i nie moge znalesc:(
Rekomendowane odpowiedzi