bialy986 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Thx. Sluchaj u.mnie jest tak ze przod wystaje ponad dach nie duzo ale jednak a tyl jest lekko schowany z zewnatrz.prosze w wolnej chwili zrob fote przodu i tylu od boku ok. O to chodzi? ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzieki bardzo. Czyli szyber moge wykluczyc Bo mamy tak samo. Orientujesz sie gdzie sa kanaly odprowadzajace wode z szybra tj gdzie maja ujscie? Cos mi sie obilo ze w slupku A ?
bialy986 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 W tym Ci nie pomogę bo nie wiem.Musisz poszukać na necie informacji. Widzę że za wszelką cenę nie chcesz do siebie dopuścić ze to nagrzewnica. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zanim rozbebeszę pół samochodu chce mięć najmniej 90% pewności ze nie jest to pierdoła co zajmie mi max 1h
cptolgierd Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Panowie jak sprawdzić te klapy klimatronika? Co trzeba rozebrać i jak powinny wyglądać? Jak sprawdzić czy jest w obiegu wew czy zew? Bo czasem jak jadę, gdy rozgrzeję auto to w samochodzie robi taki dźwięk 'bziąąąg' jakby plastik się otworzył jakiś. Ile mechanicy +/- biorą za wymianę nagrzewnicy? Czy przy wymianie nagrzewnicy można coś jeszcze wymienić przy okazji?
bialy986 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Co do klap to chyba inaczej to wygląda w b5 i b6.W tym drugim można podziałac vagiem a w b5 trzeba się dobierać pod schowkiem pasażera i rozbierać. Ja za wymianę nagrzewnicy zapłaciłem 350 zł + płyn i nagrzewnica. A co mozesz wymienić przy okazji?-co tylko chcesz:kierownicę,dekory,wiązki elektryczne itd ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
cptolgierd Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Czyli żeby do klap się dorwać wystarczy rozebrać schowek itd? Nie trzeba demontować deski? Co dalej jak już rozbiorę i dorwę się do klap? Nasmarować je, jakoś wymienić czy co?
bialy986 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Podłącz na początek kompa i sprawdź czy masz jakieś błędy.Niektóre możesz sprawdzić też samym klimatronikiem. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/26-Kody-klimatronika Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2015 przez bialy986
wesz82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Rozbierz obudowę filtra,wyjmij filtr,naciśnij obieg zamknięty i patrz czy klapka się domyka.
Rekomendowane odpowiedzi