Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sonda Lambda ktoś pomoże?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj znać czy problem rozwiązany

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dam znać jak wymienię . :D

Uszczelka wymieniona. Stara wydawała się być dobra nie była popękana ani nic. Dałem 13 zł to nie dużo, ale czy coś dało to jutro sprawdzę i napisze jak będę jechać.
Czy po odpięciu przepustnicy trzeba zrobić ponowną adaptację? Czy to tylko z wyjątkiem odpięcia aku?

A więc jest troszkę lepiej, ale jeszcze zdarza się, że zafaluje silnik. Musze go podpiąć i błędy sprawdzić.

Wyciągnąłem sondę z samochodu i po numerach sprawdziłem od jakiego samochodu posiadam. Pisze, że od Opla a dokładniej taka https://www.autoczescivaldi.pl/clientcatalogue/articledetail.aspx?item=0258006171~2BOS

Czy musi być oryginalna przypasowana pod Audi czy taka jest dobra?
Przypomne, ze wyskakuje błąd sondy a jak patrzę na wykres to sonda pokazuje sinusoide.

Edytowane przez daniel12896

Opublikowano

Najlepiej orginal ale uniwersalna tez się nada najlepiej idź do sklepu i ci dopasuja pod silnik

Opublikowano

Ja na uniwersalnej pojeździłem 3 miesiące i poszła do śmieci. Może akurat źle trafiłem ale mam uraz do uniwersalnych sond :)

Opublikowano

Ja na uniwersalnej pojeździłem 3 miesiące i poszła do śmieci. Może akurat źle trafiłem ale mam uraz do uniwersalnych sond :)

Dlatego lepiej orginal nawet jeśli uzywka to i tak lepsza niż te uniwersalne wynalazki...jak coś jest do wszystkiego.....
Opublikowano
  • Autor

No byłem w sklepie zaśpiewali ok 300 zł ;/ na szrocie po 60 zł ale ciężko trafić jak mają, a jak mieli to grzałka latała w środku.
Czas się rozejrzeć po szrotach, może akurat trafie ;D

Opublikowano

Możesz jeszcze wsadzić zamiennik. Ja osobiście się sparzyłem na ori używce. Przy mnie gość wykręcał z takiego samego silnika. Byłem pewny że dobra a tu lipa. Wsadziłem zamiennik i lata u gościa do dziś a to już 5 lat będzie.

Opublikowano

Ja dałem za sonde Boscha z kostka 240 tak ze poszukaj dobrze, a jak nie to u Dzika albo Toma zapytaj to napewno pomoga