ptysiek1971 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam otóz mam problem , w moim audi , zalozona jest zwykla instalacja 2 generacji , nie ta najstrsza , i mam poblem otóz , jak zgasze auto na gazie ciezko , ma odpalic , jak postoi , co to moze byc , reduktor juz nie trzymie gazu i zalewa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 po skończonej jeździe zdejmij wąż z reduktora,którym idzie gaz do miksera i go zaślep aby nie ciągnął powietrza gdy będziesz znowu odpalał auto,odpal na PB i jak odpali od kopa to będziesz wiedział,że coś z gazem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Spróbuj z pół kilometr przed końcem trasy przezucic na pb i zobacz wtedy jak odpali u mnie w pasku podobnie było aż zacząłem tak robić i gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi