piotrekmuzyk Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Moja niebieska rakieta na ropę Auto ma:- 110 narwanych koni- Kołpaki(4 szt.)- Przepaloną żarówkę w bagażniku- Magiczne podwójne " i " (dodatkowo czerwone)- Przebieg wystarczy żeby pojechać na Księżyc i wrócić - i jeszcze Niemiec do kościoła dojedzie !!!- Aha żeby nie było w tym roku będzie dopiero pełnoletni Tak więc dopiero zabawa się zaczyna A tak na serio co myślicie o kolorze - bo słyszałem wiele skrajnych opinii Edytowane 13 Stycznia 2015 przez piotrekmuzyk
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 w miarę nieźle autko wygląda zewnętrznie mógłbyś pokazać fot środka
łukasz14bn Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 autko nie głupie z zewnącz pokaż środek Dobra baza maska i zderzak troche sie różni kolor jakby
Tyrath Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 A tak na serio co myślicie o kolorze - bo słyszałem wiele skrajnych opinii Jak dla mnie ciekawy kolorek. A jeszcze lepiej prezentuje się przy obniżonym zawieszeniu i ładnym kole
krzysiek_92 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wywal hak (chyba, że korzystasz), wrzuć lampy od polifta i daj większe koło Kolorek miodzio
piotrekmuzyk Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niestety hak potrzebny - chociaż zamontowałem odpinany Wnętrze jak to wnętrze - nic w nim nie robiłem poza naprawie fotela kierowcy który się rozdzierał Jeżeli auta nie zmienię na b6 to fele polecą na pewno na wiosnę Chciałem zamontować poliftowe lampy ale .... przejechałem się raz z takimi lampami i mi lepiej działają stare szklane klosze + mam halogeny zintegrowane z lampami
przemoskubany Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Kolor mega ;D Hak jest potrzebny na napalonych z tyłu kierowców ;d
kipomek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czyżby mój kolorek ? powodzenia w modach
Rekomendowane odpowiedzi