MAT1000 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Piękne cabrio... było i widzę, że będzie jeszcze ładniejsze. Też szukam jakiegoś bezdachowca, w tym 80tki, ale znaleźć z klimą coś ładnego ciężko. Spore koszty u jani-car, za całe auto ?
spetsnaz Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Dziękuję! Jeszcze dwa dni temu była ładna sztuka za ciekawe pieniądze na allegro, ale już jej nie widzę. Co do Jani-car to spore
MAT1000 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Robiłem u nich listwy i zderzak, i wiem, że było warto zapłacić więcej O której mówisz ? Ja się nad tą zastanawiałem, ale chyba już poszła:http://allegro.pl/audi-cabrio-1-8-v5-125km-serwisowany-alu-skory-i6741400445.html#thumb/8 i niestety 2.0, ale kolor córce się podoba https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-kabriolet-potwierdzony-przebieg-top-1-wlasciciel-ID6ywEJh.html#xtor=SEC-8
spetsnaz Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Właśnie o tej pierwszej mówiłem, bardzo fajna jak za ten budżet, nawet jeżeli do opłat.
black4 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witaj, Będzie Cacko jak to wszystko na sezon poskładasz do kupy Jakie w końcu kółka zagoszczą? Pozdrawiam!
spetsnaz Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Fura już poskładana, goszczą jeszcze ATS DTM, będą oryginalne Ronal Bolero, jak się tylko trafią.
MAT1000 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 6 godzin temu, spetsnaz napisał: Właśnie o tej pierwszej mówiłem, bardzo fajna jak za ten budżet, nawet jeżeli do opłat. Czyli jeszcze nie mam takiego złego oka do wyboru aut A powiedz mi , bardzo przeszkadza brak klimy ?
spetsnaz Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Wcale. Jeżeli ktoś kupuje cabrio z zamiarem codziennego użytkowania to być może jest to dla niego ważne. W moim przypadku jest to auto rekreacyjne, jeżeli jest fajna pogoda to przejadę się nią do pracy i oczywiście w weekendy. Tras na kilkaset km ze złożonym dachem też nie robię, więc na klimie mi kompletnie nie zależy. Zastanawiam się nawet kiedy miałbym ją włączać, może w korku, ale z otwartym dachem nie miałoby to sensu.
MAT1000 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Mam podobne podejście, ma służyć do rekreacji. Skoro nie przeszkadza poszerzę horyzonty przy poszukiwaniach.
jedrekx Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 powiem Wam, że stojąc w korkach/na światłach przy 30 stopniach z otwartym dachem klima się naprawdę przydaje.. w trasie w sumie bez różnicy
spetsnaz Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Boberek kupił Range Rovera i mnie nie chce teraz do warsztatu wpuścić
Rekomendowane odpowiedzi