zaneta83 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 czesc jak albo gdze moge znaleźć kod mojego lakieru? jest to bordowa B6 z 2001
yaboo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 poszukaj w książce serwisowej albo wnęce koła zapasowego lub pod tylna kanapą wklejki z numerem nadwozia kodami wyposażenia tam masz podany numer lakieru zaznaczyłem na czerwono w przykładowej fotce
zaneta83 Opublikowano 3 Października 2008 Autor Opublikowano 3 Października 2008 dziękuję bardzo ale fotki mi nie wyswietla który to numer
Wąski Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kolega zakreślił na czerwono.Kliknij na zdjęcie
grippen Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 tu masz fajną stronkę sporo kolorów nadwozia wpisujesz kod i wychodzi odpowiedni link http://der-b5.de/Hauptseite.html [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 11:23_________________________________________________z tego co zauważyłem na tej stronce są kolory desek, tapicerki itp jakie występowały
Rekomendowane odpowiedzi