sebastian_marat Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 no na pierwszy rzut oka to niezła, ale trzeba by się dogłębniej przyjrzeć
admin20 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 właśnie sprzedaje klubowicz i był o niej wątek, oraz ktoś już z klubu ją oglądał z komputerem ale zdecydował się na diesla ja niestety jeszcze swojej nie sprzedam bo jakiś pajac na parkingu porysował mi dźwi i prawy błotnik
sebastian_marat Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 właśnie sprzedaje klubowicz i był o niej wątek, oraz ktoś już z klubu ją oglądał z komputerem ale zdecydował się na diesla ja niestety jeszcze swojej nie sprzedam bo jakiś pajac na parkingu porysował mi dźwi i prawy błotnik to sku**ysyn zazdrościł pewnie ze sam takiej nie ma
admin20 Opublikowano 26 Października 2010 Autor Opublikowano 26 Października 2010 dzisiaj go postawię na parkingu a 2 samochody dalej stanę kumpla samochodem i przyczaję się na niego a potem...
sebastian_marat Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 wątpie że przyjdzie jeszcze raz
juropek Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 kurcze tak patrzę i wszyscy z okolic nikt ze skierniewic się nie odzywa :)
jojo88 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 a ja widzialem naszego prezesa w czerwonej astrze ostatnio na zadebiu, czyli zyje a sie nie odzywa:)
Bartas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Seba w ktorym miejscu beda te twoje roboty w manu to podejde zobaczyc i o ktorej
Tobi_one Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 a ja widzialem naszego prezesa w czerwonej astrze ostatnio na zadebiu, czyli zyje a sie nie odzywa:) no proszę
sebastian_marat Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Seba w ktorym miejscu beda te twoje roboty w manu to podejde zobaczyc i o ktorej wszystko się zaczyna o 10.30 w środku w manu tam koło wind
Bartas Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 jak poznam Twa facate to podejde :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 może poznasz jak będziesz słyszał "Czesio" albo "Konieczko" tzn, że ja tam jestem
marshall Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ...a jak tu dużo nas ze Skierniewic i najbliższych okolic jest?? 10 - 20 - 50 - 100 ????
Tobi_one Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ...a jak tu dużo nas ze Skierniewic i najbliższych okolic jest?? 10 - 20 - 50 - 100 ???? z 10-20 max reszta nie ujawnia się :gwizdanie:
marshall Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 z 10-20 max reszta nie ujawnia się :gwizdanie: Hmm... A kiedy był ostatni spot w Skierniewicach?
skovroon Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 z 10-20 max reszta nie ujawnia się :gwizdanie: Hmm... A kiedy był ostatni spot w Skierniewicach? heeehh.. dobre pytanie.. jakoś na wiosnę.. koło marca chyba.. jak jeszcze miałem a4 bo na początku kwietnia już poszła... ;(
marshall Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 heeehh.. dobre pytanie.. jakoś na wiosnę.. koło marca chyba.. jak jeszcze miałem a4 bo na początku kwietniu już poszła... ;( A to się przesiadłeś na BMW?
skovroon Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 heeehh.. dobre pytanie.. jakoś na wiosnę.. koło marca chyba.. jak jeszcze miałem a4 bo na początku kwietniu już poszła... ;( A to się przesiadłeś na BMW? ano...
Tobi_one Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 heeehh.. dobre pytanie.. jakoś na wiosnę.. koło marca chyba.. jak jeszcze miałem a4 bo na początku kwietniu już poszła... ;( A to się przesiadłeś na BMW? ano... zlinczować go a może jakiś przedświąteczny spot uda się zorganizować :?: tylko trzeba by jakieś atrakcje zrobić choćby małe, miejscówke no i dać do wiadomości publicznej to co Wy na to :?:
Rekomendowane odpowiedzi