Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chłopie wtedy to nie ma czasu na takie rzeczy sesja sie zaczyna Peszek Ale nie każdy jest studentem i ma sesję
skovroon Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chłopie wtedy to nie ma czasu na takie rzeczy sesja sie zaczyna Peszek Ale nie każdy jest studentem i ma sesję Są też studenci którzy sesje mają w :yeee:
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Chłopie wtedy to nie ma czasu na takie rzeczy sesja sie zaczyna Peszek Ale nie każdy jest studentem i ma sesję Są też studenci którzy sesje mają w :yeee: Czyli mam rozumieć, że oni przyjadą? :naughty: :naughty:
sebastian_marat Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no są i tacy ale tamci nie przyjadą bo aktualnie jeżdżą "Bi eM Wi pod same drzwi" :polew:
Kimi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no są i tacy ale tamci nie przyjadą bo aktualnie jeżdżą "Bi eM Wi pod same drzwi" :polew: Nie chcę być nieuprzejmy, ale posiadaczom bi-em-dablju dziękujemy :polew: :polew:
admin20 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja postaram się być będę u was pisał. a jak spocik w wigilię na skierkach? :gwizdanie:
juropek Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak nie będzie w godzinach kolacji to jest szansa , że i ja się zjawię
skovroon Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no są i tacy ale tamci nie przyjadą bo aktualnie jeżdżą "Bi eM Wi pod same drzwi" :polew: Nie chcę być nieuprzejmy, ale posiadaczom bi-em-dablju dziękujemy :polew: :polew: e ee eee... !! masz coś jeden z drugim do BMW ? :angry: :nabijasie: Do łodzi tak czy owak jechać nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. A do Skierniewic z wielką przyjemnością podjadę nawet i rowerem choćby ze względu na to że żywię jakąś tam sympatię do tych gamoni :tongue4: :tongue4: i że zwyczajnie mi bliżej... [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 07:05_________________________________________________A co się dzieje z chłopakami z łowicza? PulpitU, MalinU gdzie Wy ?? :shocked:
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 e ee eee... !! masz coś jeden z drugim do BMW ? Do łodzi tak czy owak jechać nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. Słuszny problem, ale Twój :polew: :polew: Może i do nas byś tam żywił jakąś sympatię, jakbyś miał okazję nas poznać :tongue4: Ale na siłę nie będziemy nikogo uszczęśliwiać
admin20 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 jadąc na spocik do łodzi to zabiorę kierowcę bo tak n trzeźwo.... a w wigilię możemy spotkać się o 12:00
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 jadąc na spocik do łodzi to zabiorę kierowcę bo tak n trzeźwo.... a w wigilię możemy spotkać się o 12:00 Ja w ogóle bym Wam proponował przyjechać jednym autem. Czy tam dwoma, zależy, ile Was będzie ludzi Jednego "łosia" niepijącego za kółko, a reszta się bawi do rana :polew:
skovroon Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 e ee eee... !! masz coś jeden z drugim do BMW ? Do łodzi tak czy owak jechać nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. Słuszny problem, ale Twój :polew: :polew: Może i do nas byś tam żywił jakąś sympatię, jakbyś miał okazję nas poznać :tongue4: A nie będziecie sypać w moim kierunku uszczypliwych komentarzy na temat BMWu ? ;( ;( ;(
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 e ee eee... !! masz coś jeden z drugim do BMW ? Do łodzi tak czy owak jechać nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. Słuszny problem, ale Twój :polew: :polew: Może i do nas byś tam żywił jakąś sympatię, jakbyś miał okazję nas poznać :tongue4: A nie będziecie sypać w moim kierunku uszczypliwych komentarzy na temat BMWu ? ;( ;( ;( Obiecuję, że każdemu, kto powie coś złego na Twoje bi-em-dablju osobiście dam w mordę :polew:
skovroon Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 e ee eee... !! masz coś jeden z drugim do BMW ? Do łodzi tak czy owak jechać nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. Słuszny problem, ale Twój :polew: :polew: Może i do nas byś tam żywił jakąś sympatię, jakbyś miał okazję nas poznać :tongue4: A nie będziecie sypać w moim kierunku uszczypliwych komentarzy na temat BMWu ? ;( ;( ;( Obiecuję, że każdemu, kto powie coś złego na Twoje bi-em-dablju osobiście dam w mordę :polew: jade kurfa, jade !!! :decayed:
admin20 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 no to się zgadamy jedno tylko ale... kto prowadzi?
Kimi Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no to się zgadamy jedno tylko ale... kto prowadzi? Ciągnijcie zapałki :gwizdanie: :gwizdanie:
admin20 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 zagramy w papier kamień nożyce :>
Rekomendowane odpowiedzi