Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale byłeś na ulicy Pomologicznej czy Sobieskiego ? No i ciekawe czy dałoby rade wjechać na kilka autek :mysli:

Tak czy siak gratuluje pomysłu i jego realizację :good:

Oczywiscie chyba nie musze mówić, że chętnie zobaczymy kilka z tych 60 fotek :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 17:48_________________________________________________Aha,chłopy czy ktoś z Was zna jakieś miejsce w okolicy Skierniewic tak do powiedzmy 20 km, żeby można było zrobić spocik w plenerze ?

Jako, że dni robią sie coraz cieplejsze, może czas pomyśleć o jakimś ognisku lub grillu i fajnie gdyby udało się to zrobić przy okazji kolejnego spociku czyli 16 maja.

Miejsce pod spotkanie powinno byc gdzieś na uboczu, może jakas zorganizowana (urządzona) polana w lesie czy coś w tym stylu :mysli:

Tak więc kto ma dziś, jutro lub pojutrze troche wolnego czasu brać fure, jakąś miłą pannę :banan3: i zwiedzać swoje okolice w poszukiwaniu miejscówki co byśmy mieli fajne miejsce do spotkań w plenerze :drinks:

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

byłem na ul. Konstytucji 3 maja.. po drugiej stronie ulicy w sumie na przeciwko jest np. nasz powiatowy wydział komunikacji. Powinniscie wiedziec gdzie to. Wjezdza sie tam w taka dużą brame. jak bede mail chwile czasu to zrobie jakis sensowny albumik i wrzuce te najlepsze fotki..[br]Dopisany: 02 Maj 2009, 00:01_________________________________________________http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=instytut+warzywnictwa&loc=&Submit=Szukaj&cId=&sId=

Opublikowano

U mnie montuje się właśnie zawiasik :>

Fotki wrzuce, ale dopiero w poniedziałek bo wyjeżdzam na "łikend"

Opublikowano
:hi: ja tam własnie skonczyłem powozic RS4 arka i sie nadaje na polskie drogi!! :good: tobi_one kupuj :evil: to cacko bo jest grzechu warte 420 koni w których mozna sie za kochac nikt nie miał ze mna startu..... zapiepsza jak rakieta... ja kupuje 2,8 bi turbo... jak sprzedam 1.6ADP... moc pod maska to podstawa.... :naughty: pozdro dla tych którzy byli na heven w łodzi dzisieszej nocy.... :tongue4:
Opublikowano

szczerze wolałbym R8 lub S5 4.2 V8, ale do RS4 nic nie mam oczywiscie bo tez fajne autko napewno

stopniowo mam nadzieje bede sie przenosil na mocniejsze autka, ale to czas pokaze...

Opublikowano

Ja brałbym tą pierwszą i robił mody po swojemu no i ta jasna skóra :naughty:

Opublikowano

No ta pierwsza całkiem :kox: tylko ma światła poliftowe z przodu, a jest '98 więc mogło się coś tam dziać, a co do środka to brak pytań :decayed:

Opublikowano

No ta pierwsza całkiem :kox: tylko ma światła poliftowe z przodu, a jest '98 więc mogło się coś tam dziać, a co do środka to brak pytań :decayed:

z tego co widzę to te światła nie są poliftowe, to poprostu xenon :)

Opublikowano

Ja pier... widzieliście przebieg w pierwszej. Już niedługo auta 20 letnie będą miały po 20 tys przejechane. Nie ma opcji nie uwierzę nigdy że ono ma 80 tys.

Opublikowano

Ja pier... widzieliście przebieg w pierwszej. Już niedługo auta 20 letnie będą miały po 20 tys przejechane. Nie ma opcji nie uwierzę nigdy że ono ma 80 tys.

ja i tak kumpla z serwisu wezmew z kompem i głowa do audi to sie okaze co ona jest warta :mysli:

po namysle i waszym sugestia :hi: tez spróbuje ta pierwsza

co do przebiegu to sie z toba nie zgodze szfagra ojciec ma a4 b5 1995r. od nowosci i ma nakrencone ok96.tys wiec takie auta istnieja. ale trafic takie to cud. :(

Opublikowano

ja i tak kumpla z serwisu wezmew z kompem i głowa do audi to sie okaze co ona jest warta :mysli:

po namysle i waszym sugestia :hi: tez spróbuje ta pierwsza

co do przebiegu to sie z toba nie zgodze szfagra ojciec ma a4 b5 1995r. od nowosci i ma nakrencone ok96.tys wiec takie auta istnieja. ale trafic takie to cud. :(

Takie auta odrazu schodzą, więc nie ma potrzeby oddawania ich do komisu. Zawsze kupi ktoś znajomy, jeżeli jest przebieg mały i one nigdy nie trafiają do kimisu.

Opublikowano

sory, ale ja mam identyczne światła i nie mam xenonów choć mogę mieć bo wystarczy zestaw HID, ale tak czy siak światła są nowsze niż auto a przebieg to wiadomo test zegarów i będzie jasne że te 80k jest praktycznie nie wykonalne

edit: mój błąd te światła są dzielone więc jakieś depo czy coś innego mój błąd wcześniej tego nie zauważyłem

Opublikowano

A tymczasem do kolejnego spociku zostało już tylko 10 dni :>

Opublikowano

no a mnie prawdopodobnie nie będzie, jakieś juwenalia mam czy coś akurat :naughty: szkoda trochę, ale myślę że impreza może być konkret

Opublikowano

no ja mam juwenalia pod koniec maja, takze 16 będe swoim golasem :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

sory, ale ja mam identyczne światła i nie mam xenonów choć mogę mieć bo wystarczy zestaw HID, ale tak czy siak światła są nowsze niż auto a przebieg to wiadomo test zegarów i będzie jasne że te 80k jest praktycznie nie wykonalne

edit: mój błąd te światła są dzielone więc jakieś depo czy coś innego mój błąd wcześniej tego nie zauważyłem

zauważ kolego że to jest S4 a nie A4 a te miały fabryczne xenony :) ale to tak na marginesie :tongue4: ma ktoś już jakąś miejscówkę na grilla?? :naughty:

Opublikowano

ale mi chodziło też o coś innego po prostu myślałem, że ma światła valeo te z 2 liftu, a nie ma, czyli nie było kwestii

Opublikowano

No ja raczej się pojawię, a kiełbaski zabieramy ze sobą na tego grila?? Czy się składamy i ktoś już zrobi zaopatrzebie??

Opublikowano

No ja raczej się pojawię, a kiełbaski zabieramy ze sobą na tego grila?? Czy się składamy i ktoś już zrobi zaopatrzebie??

najpierw to trzeba znalesc miejscówe na tego grilla.. i sie porządnie ogarnąc i zebrać :rolleyes: