Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i po moim :naughty: :gwizdanie:

Twoim dopiero za dwa latka :tongue4: do tego czasu napewno pozbede sie B6 :naughty: ale przy :audi: pozostane :wink4:

no co Ty przeciez B6 jest fajna :cool1:

ale ile mozna jednym autem jezdzic ?? :>

a ile je juz masz?

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i po moim :naughty: :gwizdanie:

Twoim dopiero za dwa latka :tongue4: do tego czasu napewno pozbede sie B6 :naughty: ale przy :audi: pozostane :wink4:

no co Ty przeciez B6 jest fajna :cool1:

ale ile mozna jednym autem jezdzic ?? :>

a ile je juz masz?

rok :)

za rok o tej porze bedzie juz w dziale sprzedam auto :naughty:

Opublikowano

Ja tymczasem byłem wczoraj u lakiernika i umówiłem się na malowanie dokładek.

Na październikowym spociku będę już umalowany :)

Opublikowano

to qrcze szybko zmieniasz auta :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawe czy dziewczyny też tak szybko zmienia :wink4:

Opublikowano

ciekawe czy dziewczyny też tak szybko zmienia :wink4:

akurat w tej kwestii jestem stały :) :) a co do auta to nie chce za dużo na nim stracić choć i tak za dużo do niego dołożyłem.. Ale na szczęście kilka rzeczy jest ,,wyjmowalnyah'' :)
Opublikowano

a co do auta to nie chce za dużo na nim stracić choć i tak za dużo do niego dołożyłem.. Ale na szczęście kilka rzeczy jest ,,wyjmowalnyah'' :)

wyjmowalne to chyba bedzie jedynie radio i reszta sprzętu grającego, bo tylne lampy raczej nie podejdą do nowszego modelu :tongue4:

ps. chłopie co Ty robisz o 5 rano na forum :mysli:

Opublikowano

a co do auta to nie chce za dużo na nim stracić choć i tak za dużo do niego dołożyłem.. Ale na szczęście kilka rzeczy jest ,,wyjmowalnyah'' :)

wyjmowalne to chyba bedzie jedynie radio i reszta sprzętu grającego, bo tylne lampy raczej nie podejdą do nowszego modelu :tongue4:

interes kwitnie :tongue4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 12:52_________________________________________________http://www.allegro.pl/item720674094_audi_a4_sluby_wesela_i_inne_lodz_i_okolice.html

dużo klientów jest? :)

Opublikowano

ja może kiedyś kolegę wynajmę i się przejade jak hrabia na tylnym siedzeniu z żonką :wink4:

Opublikowano

ogłoszenie wstawilem tak dla picu zeby zobaczyc jakie bedzie zainteresowanie.. z gory wiedzialem ze autem takiej klasy nie zaszaleje no ale co tam.... :wink4: nie umawiam sie jak narazie na zadne terminy... od wystawienia dzwonilo 3 kolesi i jedna panna... Jeden z Nich chcial zebym go zawiozl do Gdanska w delegacje i przywiozl... :polew: w sumie mysle ze na to moglbym sie zgodzic lecz to akurat wypada w ten weekend kiedy bede mial wesele... :disgust: tak to byly dwa sluby i jeszcze jeden wieczor panienski...[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:10_________________________________________________

E tam Pawel nie tylko to :)

Napewno wyjme z Auta:

1.CB

2.Bankowo nie wlicze w cene sprzedazy auta 18''tek - jesli juz to za dopłatą

3.Audio o ktorym juz mowiłeś.

4.Wyjme ta galkę nowa od A3

5.Caly antynapad przeniose do nowej fury

no i cos by sie jeszcze znalazlo napewno...

aaa o 5 rano akurat z wesela wrocilem :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

co do wynajmu to ja brałbym w pierwszej kolejności wieczór panieński, bo jakby dobrze poszło to może trafiłby się kurs powrotny :naughty: płatny extra (w naturze) :wink4:

a odnośnie wyjmowania/odejmowanie wyposażenia to faktycznie jest tego troche więcej, no i 18" wiadomo, że za dopłatą

Opublikowano

co do wynajmu to ja brałbym w pierwszej kolejności wieczór panieński, bo jakby dobrze poszło to może trafiłby się kurs powrotny :naughty: płatny extra (w naturze) :wink4:

a odnośnie wyjmowania/odejmowanie wyposażenia to faktycznie jest tego troche więcej, no i 18" wiadomo, że za dopłatą

mysle ze moja Kobieta nie byłaby zadowolona :decayed:

a jakby sie jakis paszczak trafilł to co :cool1: ??[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:40_________________________________________________

ile placisz od tych dokładek??[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________ooo wlasnie chlopaki pytanie:

Nie wiecie gdzie w Skierniewicach lub okolicy jest jakis dobry zaklad - lakierniczy czy jaki tam..??

Konkretnie chodzi o to zeby zrobic porządną mechaniczną polerkę mojej B6..

po wakacjach dobylo kilka odpryskow na masce i pare niepotrzebnych rysek.. :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

ile placisz od tych dokładek??

500 PLN ale bez dokładki przedniego zderzaka bo była wcześniej pomalowana

Nie wiem czy tanio czy drogo ale będzie mi to robił ten sam gość, który malował przednią dokładkę a ta jest ok, bo jeżdzę rok czasu i nie widać żadnej fuszerki w postaci odchodzącego lakieru czy innych nieciekawych efektów

Opublikowano

Co tak ucichło chłopaki ?? :tongue4:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 09:54_________________________________________________cholera mnie chyba nie bedzie tego 12tego na spocie bo mam wesele... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

a wam pasuje??

Opublikowano

mi raczej tak ;]

Opublikowano

cholera mnie chyba nie bedzie tego 12 tego na spocie bo mam wesele... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

a wam pasuje??

ja dziś zostałem zaproszony na 12-go na podwójną imprezę - imieniny + parapetówa więc też odpadam :confused4:

Opublikowano

no i znow kicha :thumbdown: