Pulpit Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 no ja na 10 też się wstępnie piszę plus zabiorę brata ze sobą
malin01 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 wstępnie też się piszę, ale nie wiem czy mi zjazd nie wypadnie jak coś postaram się zabrać ziomka
paulo77 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 aha no to skoro jest otwarte juz to ustalamy date spota meczowego co nie?? ja proponuje 10 października.... mam nadzije ze nie bedzie jeszcze za zimno no to chłopaki wezmiecie ziomkow swoich do tego meczyku? jesli tak to paulo77 jak ustalimy date tego spota to mozesz zaklepac tam u kogos kto sie tym zajmuje ten termin no i gdzies na 2 h mysle krócej raczej nie ma sensu... Tobi, jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy na 10 października bedzie czynne Dziś wracałem z roboty i myślałem, że sobie porzucam do kosza a tu lipa, obiekt jeszcze nie oddany do użytku Byc może będą chcieli poczekać do piątku lub soboty i uroczyście oddać do użytku przy okazji Święta Kwiatów. Oby
Tobi_one Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Byc może będą chcieli poczekać do piątku lub soboty i uroczyście oddać do użytku przy okazji Święta Kwiatów. Oby no to rozglądaj sie jak tam sprawy stoja z tym boiskiem i zaklepuj juz termin na 10 października przypuscmy bo juz kilku chłopakom pasuje z tego co widac powyżej
paulo77 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 spoko, wpadne w nocy i napisze sprey'em wielkimi literami na boisku "10 pazdziernika boisko zarezerwowane od 15-17"
Pulpit Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 tylko nie daj się złapać :gwizdanie:
malin01 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 a co do godzin to raczej późniejsze 17-19 albo 18-20 tak mi przynajmniej by pasowało
Tobi_one Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 spoko, wpadne w nocy i napisze sprey'em wielkimi literami na boisku "10 pazdziernika boisko zarezerwowane od 15-17" to panuje tam zasada kto pierwszy ten lepszy? na innych orlikach jest ktos kto ustawia mniej wiecej kiedy kto gra... tutaj tak nie jest? i to nie jest płatne? 10 października o tej porze będzie juz ciemno to przy jupiterach:P no i zimno raczej bedzie
skovroon Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 spoko, wpadne w nocy i napisze sprey'em wielkimi literami na boisku "10 pazdziernika boisko zarezerwowane od 15-17" to panuje tam zasada kto pierwszy ten lepszy? na innych orlikach jest ktos kto ustawia mniej wiecej kiedy kto gra... tutaj tak nie jest? i to nie jest płatne? 10 października o tej porze będzie juz ciemno to przy jupiterach:P no i zimno raczej bedzie Przeciez to nie jest zaden orlik tylko jakies zwykle boisko... :mysli:
malin01 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Tobi myślę, że nie będziesz musiał narzekać na zimno rozgrzejesz się biegając
skovroon Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ewentualnie herbatka z prądem oooo :naughty: :good: :good:
Tobi_one Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Tobi myślę, że nie będziesz musiał narzekać na zimno rozgrzejesz się biegając co racja to racja jak tam byliście wczoraj na Dodzie? :>
skovroon Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja byłem moze na jej pierwszych 3ech piosenkach... a potem juz sobie odpuscilem... Tyle ludzi co bylo tego roku... to jeszcze nigdy nie widzialem... :disgust: scisk jak sk***syn
Pulpit Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 ja na Dodzie byłem, ale jak zobaczyłem to morze ludzi to podziękowałem i tyle by było ze święta krzaka dla mnie :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja też byłem i na Akcencie i na Dodzie, ale nie do końca. Fakt ludzi było sporo jak nigdy, ale można było znaleźć wolne miejsce gdzie było spoko. Oczywiście nie pod sceną ale gdzieś pośrodku.
Pulpit Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 no a ja niedawno zobaczyłem, że na święcie krzaków straciłem nie tylko czas, ale i rejestracje razem z ramką klubową
Tobi_one Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja też byłem i na Akcencie i na Dodzie, ale nie do końca. Fakt ludzi było sporo jak nigdy, ale można było znaleźć wolne miejsce gdzie było spoko. Oczywiście nie pod sceną ale gdzieś pośrodku. Pod sceną było za***iście ;] na akcencie zwłaszcza ;] reszta chała ;p wytańczylismy sie z moja ukochana, że dzisiaj nóg nie czulismy heh. Ale na Dodzie to scisk i chała do potęgi n-tej
paulo77 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Ja se nie potańczyłem bo w sobote teście zgarneli mnie do zbierania ziemniorów i mnie plecy do dziś bolą. Aczkolwiek przed samym świętem troche się znieczuliłem ps. z boiskiem nadal kupa, czyli jeszcze nie oddali do użytku :gwizdanie: ps2. Udało mi się zwerbować nową osobę do naszych spotów. Kolega Kuba na razie ma A3, a niedługo A4, dodatkowo prowadzi sprzedaż części samochodowych na Allegro http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6380412 może będą jakieś rabaty dla nas
Tobi_one Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 no ciekawe tylko, że ciekawe po raz drugi czy będzie coś w ogóle np. do mojej B8
Rekomendowane odpowiedzi