Tobi_one Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 wystarczy zeby nas było 12 osób, po 6 w druzynie... teraz taka głupia sprawa heh kto wezmie piłke?
Pulpit Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 u mnie odpada +1 będę Tylko ja ja mogę skołować piłe do kosza :gwizdanie: skovroon i jak byłeś u rogala ??
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 nie no piłka do nogi musi byc był check his topic with car
skovroon Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 u mnie odpada +1 będę Tylko ja ja mogę skołować piłe do kosza :gwizdanie: skovroon i jak byłeś u rogala ?? byłem wszystko tu opisane - http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_made_by_dr_rogal_160km_370nm-t96892.0.htmli tu po troszku http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_a_oto_moja_sliczna_19_tdi_18_lampy_led_bix_wymodzona-t46759.0.html
Pulpit Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no to nieźle, a jak jest teraz ze spalaniem ?? bo w sumie o tym nigdzie nie jest napisane, a najlepiej zapytać się "swojaka" u mnie zostają jeszcze wtryski i FMIC i będzie można zacniej paradować w peletonie na spotach
skovroon Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no to nieźle, a jak jest teraz ze spalaniem ?? bo w sumie o tym nigdzie nie jest napisane, a najlepiej zapytać się "swojaka" u mnie zostają jeszcze wtryski i FMIC i będzie można zacniej paradować w peletonie na spotach spalanie przy spokojnej jezdzie pozostalo na takim samym poziomie jak w serii..natomiast przy butowaniu ok 0,5l wiecej.. ale w zamian jezdzi sie duzo fajniej.. :wink4:
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 coś za coś dobra Paulo zmien moze date spota nastepnego na 10 października i napisz ze meczyk piłki bedzie hehe przepizga nas troche chyba ze pogoda bedzie do kitu to juz w ogole sie nie pogra
Pulpit Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 szczerze to aj myślałem, że to będzie troszkę więcej, a tak to tragedii nie ma a co do tego to jest to możliwe, że nas przepiździ z deczka, ale u mnie akademik się zaczął to się zaczynam już profilaktycznie leczyć tak, że będzie dobrze :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no to lux ;] a jak nie to wbijemy sie ekipa na hale gdzies i tez bedzie fajnie pogra sie meczyka oczywiscie jak bedziecie chcieli...
paulo77 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 data kolejnego spotu została zaktualizowana :gwizdanie: termin 10 październik, godzinę można jeszcze dogadać jak Wam będzie najlepiej pasować
skovroon Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 szczerze to aj myślałem, że to będzie troszkę więcej, a tak to tragedii nie ma jeszcze nie mialem za bardzo okazji go przetestowac na trasie przy stalej predkosci.. bo jak wracalem z wawy to non stop sie z kims ganiałem z radochy :decayed: Jak zrobie lepszy test to dam znać
paulo77 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 jeszcze nie mialem za bardzo okazji go przetestowac na trasie przy stalej predkosci.. bo jak wracalem z wawy to non stop sie z kims ganiałem z radochy :decayed: Jak zrobie lepszy test to dam znać uważaj żebys którymś razem nie pościgał się z "niebieskimi" w cywilnym aucie
skovroon Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 jeszcze nie mialem za bardzo okazji go przetestowac na trasie przy stalej predkosci.. bo jak wracalem z wawy to non stop sie z kims ganiałem z radochy :decayed: Jak zrobie lepszy test to dam znać uważaj żebys którymś razem nie pościgał się z "niebieskimi" w cywilnym aucie nie nie od vectr i passatow sie trzymam z dala chyba ze przeswietle auto i kierowcow na wylot to owszem
Tobi_one Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 oni jezdza nie tylko vectrami i passatami a uwazac trzeba nie tylko na nich, ale tez na staruszków, kobiety (niektóre :gwizdanie: ) no i ogólnie na wszystko co sie rusza dobra spadam na zlota 3majcie sie wracam jutro wieczorem miłego weekendu i szykujcie forme na za tydzien [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 12:59_________________________________________________P.S mysle ze najlepiej byłoby wynajac hale na godzinke- półtorej bo na dworzu to juz raczej troche za zimno Ale musze miec przynajmniej 10 osób inaczej to sie nie oplaca... załatwiac na sobote? i na ktora godzine jak cos?
skovroon Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 oni jezdza nie tylko vectrami i passatami oj sorki zapomnialem o mondeo st220 i octavii mowie tylko o autach ktore jezdza w powiecie warszawskim głownie "gierkówką" Tobi a gdzie Ty chcesz ta hale wynajac??
Tobi_one Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Tobi a gdzie Ty chcesz ta hale wynajac?? no gdzies w skc, np. na classicu kolo castoramy ale nie uslyszalem stanowczego TAK więc nie wiem czy zamawiac czy nie wkoncu... jak chcecie
malin01 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 mnie panowie nie będzie ...
Tobi_one Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 dopisze jeszcze, że nie będe czegos załatwiał zeby potem został sam do grania ewentualnie w 3 osoby... więc co narazie odpuszczamy pomysl meczu pilkarskiego? :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 dopisze jeszcze, że nie będe czegos załatwiał zeby potem został sam do grania ewentualnie w 3 osoby... więc co narazie odpuszczamy pomysl meczu pilkarskiego? :gwizdanie: dlczego od razu odpuszczamy?? ja na gre na hali jestem zdecydowanie na TAK mysle ze classic byłby spoko :good:byle zebralo sie jeszcze kilka osob i mozemy napieprzać
Tobi_one Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 dopisze jeszcze, że nie będe czegos załatwiał zeby potem został sam do grania ewentualnie w 3 osoby... więc co narazie odpuszczamy pomysl meczu pilkarskiego? :gwizdanie: dlczego od razu odpuszczamy?? ja na gre na hali jestem zdecydowanie na TAK mysle ze classic byłby spoko :good:byle zebralo sie jeszcze kilka osob i mozemy napieprzać no dobra czyli co zamawiac ta hale na classicu (kolo castoramy w skierniewicach) ?? Pytanie to kieruje do wszystkich ziomków wiec fajnie jakby chociaz te pare osób odpisało na nie jak cos to wezme ze 2 ziomkow moze ze soba
Rekomendowane odpowiedzi