misiek_23 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 to chyba napewno b6 ja mam ringi w moim b5 sonary.. zamiast ringow mozna podłaczyc taki dioty postojowe fajnie to wyglada bo ringi to do BMW a nie do naszych AUDI ja sonary kupiłem w niemczech sa nawet ok tylko długie swiatła sa troche do bani przynajmniej dla mnie...
skovroon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jak tam panowie gdzie grzejecie dzisiejszej nocy?? :naughty: Wszystkim życzę Szczęsliwego Nowego Roku :kox:
paulo77 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Troche trzeba powalczyć bo to nasza polska tradycja Pamietajcie o tabletkach na zmniejszenie kaca Do Siego Roku :> ps. Dzis pod Kauflandem około 14.00 widziałem srebrną B6 w sedanie z naklejką klubową. Czyżby ktoś nowy
skovroon Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Troche trzeba powalczyć bo to nasza polska tradycja Pamietajcie o tabletkach na zmniejszenie kaca Do Siego Roku :> ps. Dzis pod Kauflandem około 14.00 widziałem srebrną B6 w sedanie z naklejką klubową. Czyżby ktoś nowy na jakich blachach??
paulo77 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ps. Dzis pod Kauflandem około 14.00 widziałem srebrną B6 w sedanie z naklejką klubową. Czyżby ktoś nowy na jakich blachach?? Na Skierniewickich
paulo77 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No i jestem pierwszy w Nowym 2010 Roku :> W dodatku niekoniecznie trzezwy
Tobi_one Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No i jestem pierwszy w Nowym 2010 Roku :> W dodatku niekoniecznie trzezwy jak na prezesa przystało :naughty: :>
Pulpit Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a i ja się witam w nowym roku jeśli będzie taki jak sylwester to będzie mega grubo
paulo77 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mega grubo to jest śniegu więc może coś pomyślimy o sobocie i jakimś filmowanym ślizganiu Ps. od razu mówię, że nie chodzi o realizację filmu przyrodniczego
sebastian_marat Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Mega grubo to jest śniegu więc może coś pomyślimy o sobocie i jakimś filmowanym ślizganiu Ps. od razu mówię, że nie chodzi o realizację filmu przyrodniczego o sobocie czy o spocie?
misiek_23 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 pany ja juz targowice 3 dni testuje jest super bysmy sie spotkali po driftowali razem ... bo tak sameu to nudno... moze nawet jakies lekkie zawody o tytuł króla trgowicy w drifcie??
Tobi_one Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a właśnie wytłumaczcie gdzie ta targowica jest? jest tam lód, czy tylko śnieg? dzięki za odp bo chętnie bym się tam przejechał
sebastian_marat Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a właśnie wytłumaczcie gdzie ta targowica jest? jest tam lód, czy tylko śnieg? dzięki za odp bo chętnie bym się tam przejechał jak wjezdzasz do Jezowa od skierek to na pierwszym skrzyzowaniu (ale juz w centrum) skrecasz w lewo (ul szkolna) i potem znow na pierwszym w lewo i po prawo masz targowice
skovroon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 noo chłopaki śnieżek pięknie sypie :decayed: Targowica bedzie przykryta pewnie świeżym puchem.. więc trza coś na poważnie wykombinować.. proponuje Sobote po południu?
Pulpit Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no zobaczymy jak to będzie bo jeszcze chwile tak popada i się nigdzie nie dojedzie :gwizdanie: nie wiem jak u was ale Płock jest zmasakrowany i nie da się jeździć
skovroon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja tam uwielbiam takie hardcorowe warunki :naughty: W poprzednia zime jak tak dowalilo sniegu to sobie z kumplami na 3 auta robilismy przeprawy noca przez lesne drogi.. Jaja były jak cholera
Pulpit Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie no klimat to ma nie można powiedzieć że nie ale jeśli np ma się 3 minuty do zajęć na uczelni wychodzi się przed akademik i na dzień dobry wywija się prawie orła to wiadomo że za szybko się nie pociśnie i trzeba się spóźniać ale poza tym jest lux ja też uwielbiam takie warunki do jazdy ale szczerze najlepsze są samochody które przelatują nad zaspami
skovroon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie no klimat to ma nie można powiedzieć że nie ale jeśli np ma się 3 minuty do zajęć na uczelni wychodzi się przed akademik i na dzień dobry wywija się prawie orła to wiadomo że za szybko się nie pociśnie i trzeba się spóźniać ale poza tym jest lux ja też uwielbiam takie warunki do jazdy ale szczerze najlepsze są samochody które przelatują nad zaspami albo auta z
Rekomendowane odpowiedzi