REDBULL83 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Da sie i u nas ostatnio na Kauflandzie lataliśmy
REDBULL83 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 no doszły tylko trzebe skrecić spota żeby poodbierać... może sie przyłaczycie do nas w niedziele pod Kauflandem o 19 i bedzie z głowy: http://vag-skierniewice.pl/
skovroon Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Te rameczki doszły już ? Taa rameczki juz dawno doszły...PREZES rusz troche głową i wymyśl jakiegos spota :tongue4:
REDBULL83 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A co tu myśleć zawijajcie w niedziele pod Kaufa to się zintegrujemy razem
paulo77 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 A co tu myśleć zawijajcie w niedziele pod Kaufa to się zintegrujemy razem Pomysł nie jest zły Można podjechać pod Kaufa i spotkać się w większej grupie. Ja dam rade a jak reszta?
sebastian_marat Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja tez raczej dam rade chociaż w sobote mam duży kulig ale spoko a jak chcecie takie sanki to ja moge cos stworzyć
REDBULL83 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zapraszam w imieniu Vag Skierniewice, bedzie nam niezmiernie miło
paulo77 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Aha, zapomniałem się pochwalić że jakiś czas temu ktoś mi zaj...ał z przedniego grilla 4 magiczne kółeczka Parkuje fure pod stacją kiedy jade do roboty pociągiem i to stamtąd zwineli mi znaczek Całe szczęście że mam drugiego grilla więc kółeczka sobie mogę założyć. Na razie jeżdzę bez Żebym im za kare już nie stanął ( nie mówię o samochodzie)
REDBULL83 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 No i jak będą chętni jutro na spota?? Skovroon bedziesz miał czas podjechać z tymi rameczkami pod Kaufa o 19??
skovroon Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 No i jak będą chętni jutro na spota?? Skovroon bedziesz miał czas podjechać z tymi rameczkami pod Kaufa o 19?? niee niestety ja nie dam rady... Moze w przyszlym tygodniu.
misiek_23 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 I CO PANY WYMYSLIMY JAKIEGOS SPOTA?? CZY CZEKAMY DO LATA????
REDBULL83 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 No i jak będą chętni jutro na spota?? Skovroon bedziesz miał czas podjechać z tymi rameczkami pod Kaufa o 19?? niee niestety ja nie dam rady... Moze w przyszlym tygodniu. No trudno, wysyłałem Ci moj nr kom więc jak tylko bedziesz gdzieś sie kręcił po Skierkach to dzwoń, teraz siedze w domu całe dnie to w kazdej chcwili moge gdzieś podjechać I CO PANY WYMYSLIMY JAKIEGOS SPOTA?? CZY CZEKAMY DO LATA???? Spocik Audi to chyba na wiosne wypali bo jakoś chyba wszyscy sie zimy boją Tak czy tak jak ma ktoś chęć to pod Kauflandem zawsze jestem i pare autek z rodziny VAG, więc zapraszam! :>
skovroon Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 I CO PANY WYMYSLIMY JAKIEGOS SPOTA?? CZY CZEKAMY DO LATA???? Ty Panie dzisiaj mnie ładnie puściles przy wyprzedzaniu przed kołacinkiem nawet trzasnąłem awaryjne i dlugimi po ślepiach dałem
paulo77 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Niestety pod Kaufa nie zdołałem podjechać bo przeciągnął mi się wyjazd do rodzinki i wróciłem do chaty po 19 Ale spróbuję być za tydzień, tym bardziej, że mają dojechać rameczki
skovroon Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ale spróbuję być za tydzień, tym bardziej, że mają dojechać rameczki Postaram sie
paulo77 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pany w związku z typowo Syberyjską pogodą może tą niedzielę jednak sobie odpuścimy spot przy Kaufie Ja generalnie jestem zmarźluch i nie za bardzo widzi mi się spocik przy temp. -15 lub więcej Co Wy na to ?
REDBULL83 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wasza sprawa, grupa Vag Skierniewice jest zaprawiona w syberyjskich warukach więc i tak bedziemy, tyle że mamy się spotkac po kaufem a póżniej iść do knajpy gdzieś, najprawdopodobniej do Pszczółki
skovroon Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Pany w związku z typowo Syberyjską pogodą może tą niedzielę jednak sobie odpuścimy spot przy Kaufie Ja generalnie jestem zmarźluch i nie za bardzo widzi mi się spocik przy temp. -15 lub więcej Co Wy na to ? ja jestem tego samego zdania
Rekomendowane odpowiedzi