Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

admin20

Rekomendowane odpowiedzi

ale zieloni by nas chyba zgładzili przy okazji zlotu :decayed:

O jakich zielonych chodzi, bo nie kojarze o co kaman :mysli:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 17:40_________________________________________________Sorki, już wiem o kogo chodzi :przebiegly:

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Patrzę też czasem na Łodziaków i tam jest chyba większość po szkole i bezrobotna bo piszą o każdej porze dnia i nocy :mysli

a może ktoś wie o jakiejś pracy ? :gwizdanie:

jak to :angry: :angry: :angry: bezrobotni ?? :) to ze mamy dostep do sieci w pracy nie znaczy ze bezrobotni :)

prosze proszee nie wiedziałem że jesteśmy podglądani :tongue4:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 20:29_________________________________________________cos sie łodziaki burzą hehehe :polew: :polew:

no pewnie zapraszamy na skierki :decayed:

ogląda ktoś meczyk, co za masakra

eee wydaje mi sie że "Miastowi" czyt. łodziaki... nie będą mieli ochoty na wspolnego spota :chytry: :chytry:

:hi: chlopaki a gdzie sa skierniewice :mysli: ???

widze że nie mamy o czym rozmawiać.. :angry:

Jak powstawały spoty w Skierniewicach to u was były takie pustki że ...... ahh może nie będę kończył...

także kolego nie rżnij kozaka :wink4:

żegnam.

google it :gwizdanie:

a tak na serio, z LDZ jesteś i nie wiesz gdzie są skierki ??

Łowicz pewnie wiesz gdzie jest to jak byś do łowicza wjeżdżał i skręcił w prawo na ostatnim skrzyżowaniu przed mostem

(jadąc łodzką oczywiście) i jechał prosto to zobaczył byś znaki na skierki i stamtąd ze 20 kilometrów około :decayed:

no i gitarra :> i mozna z kultura a nie od razu jakies cisnienia kolega skovroon ma :confused4: moze kiedys cos wykminimy razem daleko nie jest :naughty:

no i gitarra :> i mozna z kultura a nie od razu jakies cisnienia kolega skovroon ma :confused4: moze kiedys cos wykminimy razem daleko nie jest :naughty:

nie nazwałbym tego ciśnieniem... :wink4:

troche podirytowałeś mnie tym.. -> ":hi: chlopaki a gdzie sa skierniewice :mysli: ???" zrozumiałem to jednoznacznie..

nie no w zyciu jeszcze tam nie bylem wiec nawet nie wiedzialem w ktora strone sie kierowac :gwizdanie: ale juz teraz cos kojarze kiedys sie napewno spykniemy :tongue4: przyjedziemy do was jak bedzie cieplo nad zalew to zrobimy grilla i jakies tance :dance::drunk:

nie no w zyciu jeszcze tam nie bylem wiec nawet nie wiedzialem w ktora strone sie kierowac :gwizdanie: ale juz teraz cos kojarze kiedys sie napewno spykniemy :tongue4: przyjedziemy do was jak bedzie cieplo nad zalew to zrobimy grilla i jakies tance :dance::drunk:

w takim razie zapraszamy :wink4:

bede namawial na jakis wypad chyba ze byscie mieli ochote do lodzi zajechac to rowniez zapraszam :decayed:

ale to jak sie cieplej zrobi :tongue4: