Pulpit Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 czyli mody na plus sie szykują jednym słowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 chyba że się trafi ktoś, komu się furacz spodoba i nie będzie mu przeszkadzał ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 chyba że się trafi ktoś, komu się furacz spodoba i nie będzie mu przeszkadzał ten silnik a telefony w sprawie auta jakies masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Troche telefonów było. Na poniedziałek jestem umówiony z jednym gościem na ogladanie. Ale wiadomo jak to jest z tym umawianiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Koś się na pewno trafi moją wzieli z tym silnikiem to i Twoją wezmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Koś się na pewno trafi moją wzieli z tym silnikiem to i Twoją wezmą Pewnie tak. Ale ludzie myślą, że jak jest silnik 1.6 to cena powinna być przynajmniej 5 - 10 tyś niższa niz inne A4 a nie patrzą tłumoki jak wygląda optycznie w porównaniu do serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Koś się na pewno trafi moją wzieli z tym silnikiem to i Twoją wezmą Pewnie tak. Ale ludzie myślą, że jak jest silnik 1.6 to cena powinna być przynajmniej 5 - 10 tyś niższa niz inne A4 a nie patrzą tłumoki jak wygląda optycznie w porównaniu do serii wiesz... za to ze ześ go wymodził to nikt Ci za to nie zapłaci.. ludzie dodatki traktuja jak gratis.. a chcą płacić jak za zwykłe seryjne auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ty wszystko liczysz co do niej włożyłeś a kupujący tego nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Niestety jest tak jak mówicie Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 takie życie ale już niedługo będzie na alledrogo wiele "atrakcyjnych" furek ze śląska i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 no dokładnie bedzie ładna masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ty wszystko liczysz co do niej włożyłeś a kupujący tego nie widzi dokladnie.. Ja jakbym szedl takim tokiem myslenia przy sprzedawaniu swojej a4... tzn ze cene bym wywindowal z 10-15tys wiecej niz warta jest seria to pewnie do dzis by wisiala na alledrogo i dalej bym sie "meczyl" tym 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ty wszystko liczysz co do niej włożyłeś a kupujący tego nie widzi dokladnie.. Ja jakbym szedl takim tokiem myslenia przy sprzedawaniu swojej a4... tzn ze cene bym wywindowal z 10-15tys wiecej niz warta jest seria to pewnie do dzis by wisiala na alledrogo i dalej bym sie "meczyl" tym 1.9 Dobra dobra ja tam się nie męcze chociaż czasem jak wsiądę w beżowe 2700ccm to aż chce się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ty wszystko liczysz co do niej włożyłeś a kupujący tego nie widzi dokladnie.. Ja jakbym szedl takim tokiem myslenia przy sprzedawaniu swojej a4... tzn ze cene bym wywindowal z 10-15tys wiecej niz warta jest seria to pewnie do dzis by wisiala na alledrogo i dalej bym sie "meczyl" tym 1.9 jak wsiądę w beżowe 2700ccm to aż chce się jechać sam widzisz :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ostatnio przejechałem się najnowszą A8 4.2 i nie mam pytań :kox: tym samochodem można cały świat objechać dookoła tak sympatycznie sie jedzie :> a i sorry Panowie, że ostatnio tak mało pisze tutaj, ale podwyższam swoje kwalifikacje zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeciaq Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Nie zmarnuj swojego głosu wyborczego, głosuj z sercem --> http://glosujteraz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No i furka sprzedana. Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;( Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 No i furka sprzedana. poszla za tyle ile mowilismy przez tel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi