Opublikowano 14 Listopada 200817 l jak cos to dajcie znac tylko wczesniej oczywiscie a nie na ostatnia chwile
Opublikowano 17 Listopada 200817 l ja tam tez sie wciaz pisze, aktualnie nie mam czym podjechac bo sie furak u mechanika schował na jakis czas ,ale kiedy tylko go odzyskam to i'm ready jak to sie mowi :gwizdanie:
Opublikowano 17 Listopada 200817 l Wiecie co teraz to do bani troche tak sie styknac gdzies bo pizgawa na dworzu i tak stac gdzies na parkingu i sie przygladac swoim autkom to tez nie bardzo...://
Opublikowano 17 Listopada 200817 l to ze zimno to fakt ale na audi popatrzec mozna ewentualnie wykolowac jakis szoferow to mozna by troszke atmosfere rozgrzac ale tak powaznie to chyba cos w tym jest ze to juz raczej pod wyzwanie zaczyna podchodzic
Opublikowano 17 Listopada 200817 l cos w tym jest ze to juz raczej pod wyzwanie zaczyna podchodzic jakie wyzwanie ?
Opublikowano 17 Listopada 200817 l no ja tez jestem tego zdania ale ktos juz wczesniej poruszyl kwesitie ewentualnego wychlodzenia ja tylko poszedlem za ciosem i przytaknalem choc sadze ze pogoda to nie za duzy problem
Opublikowano 17 Listopada 200817 l mi by pasowala chyba tylko sobota i to to tak najwczesniej za jakies 2 tygodnie przy dobrych wiatrach
Opublikowano 17 Listopada 200817 l uu a wiatry teraz są coraz mocniejsze ja postaram się dopasować do waszych propozycji
Opublikowano 3 Lutego 200917 l witam. moze sobota 07.02.2009 godz. moze 16? miejsce?? hmmm... parking tesco? komu pasuje? lub kto ma inny pomysł??? pozdrawiam
Opublikowano 5 Lutego 200917 l jak się uda to zabieram kumpla i się wstawimy, ale nie obiecuje bo jutro będzie wiadomo Pulpit jak coś to wyślij mi swoje gg na pw to się dogadamy jak będziemy jechać
Opublikowano 5 Lutego 200917 l witam. a wiec postanowione. :oklaski: 07.02.2009 16:00 parking tesco. mam nadzieje ze frekwencja bedzie taka jak sie zapowiada. powoli sie rozkrecimy
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Cieplej sie zrobi to frekwencja wzrosnie bankowo. Tak czy siak w sobote widzimy swoje a4-y