Opublikowano 7 Lutego 200917 l do zobaczenia na spocie :>[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 23:05_________________________________________________ :hi:chyba sie nie wyrobie moze na 17:30 przełozymy?
Opublikowano 7 Lutego 200917 l qrcze akurat nie mam neta teraz ale chetnie sie zjawie jak bedzie nastepnym razem takie spotkanko tylko dajcie info
Opublikowano 7 Lutego 200917 l noooo panowie poszaleliście byliśmy was nie było .. ale co pogadaliśmy, pooglądaliśmy, zrobiliśmy foty (później się wstawi) no i się rozjechaliśmy był ktoś? bo tam jeździło parę a4 ..
Opublikowano 7 Lutego 200917 l :hi:ja nawaliłem w robocie musiałem zostac ale teraz juz na 100% sie zjawie.. jeśli nadal ma ktoś ochote rozkrecic spociki to ja jestem zawsze na tak . malin moze podedziemy wspólnie do łodzi do ekipy? tam jest zawsze dobra frekfecja!!!! pozdrawiam
Opublikowano 8 Lutego 200917 l przed chwilką wróciłem z łodzi a to się zobaczy, jeszcze jest czas do następnego weekendu
Opublikowano 8 Lutego 200917 l słuchajcie chłopaki rozkręcimy jakiegoś porządnego spota jak będzie cieplej... cos kolo kwietnia na pewno wtedy frekwencja
Opublikowano 9 Lutego 200917 l Panie i Panowie - zapraszam na Paintball http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie/wielkopolski_paintball_second_edition_wioska_indianska-t65477.0.html;msg709292#msg709292
Opublikowano 10 Lutego 200917 l witam myślimy coś o weekendzie? np. kulig? jak śnie pozostanie? pozdrawiam [br]Dopisany: 10 Luty 2009, 22:38_________________________________________________ma ktoś vag-a?
Opublikowano 13 Lutego 200917 l Witam, witam. Powróciłem po dłuugiej nieobecnoci spowodowanej brakiem neta i innymi życiowymi przygodami. Jako mieszkaniec Skierek i posiadacz jedynego słusznego auta (czyt. Audi) mogę się dołączyć do spocika co by podnieść frekwencje. Pzdr
Opublikowano 13 Lutego 200917 l trochę pogoda nie taka może poczekamy z tym do wiosny ? chyba, że bardzo wam się chcę czekam na propozycje
Opublikowano 13 Lutego 200917 l trochę pogoda nie taka może poczekamy z tym do wiosny ? chyba, że bardzo wam się chcę czekam na propozycje ja bym jednak poczekał.... bedzie wieksza frekwencja itd :)
Opublikowano 13 Lutego 200917 l trochę pogoda nie taka może poczekamy z tym do wiosny ? chyba, że bardzo wam się chcę czekam na propozycje to moze teraz ty zaproponujesz? ja jestem otwarty
Opublikowano 13 Lutego 200917 l no to ja już zaproponowałem poczekamy jak przestanie padać śnieg i wyjrzy słonko myślę, że każdy będzie inaczej patrzył jak poczuje wiosnę
Opublikowano 14 Lutego 200917 l Z okazji walentynek skladam wszystkim zakochanym w waszyskiego najlepszengo i umocnienia uczucia do
Opublikowano 20 Lutego 200917 l Zapraszam Wszystkich do udziału w konkursie >> Najładniejsza B5 <<>> Najładniejsza B6 << >> Najładniejsza B7+B8 <<
Opublikowano 24 Lutego 200917 l kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/