Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: do zobaczenia na spocie :>[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 23:05_________________________________________________ :hi:chyba sie nie wyrobie :wallbash: moze na 17:30 przełozymy? :embarrassed:
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

qrcze akurat nie mam neta teraz ale chetnie sie zjawie jak bedzie nastepnym razem takie spotkanko :) tylko dajcie info

Opublikowano

noooo panowie poszaleliście :kox: byliśmy was nie było ..

ale co :P pogadaliśmy, pooglądaliśmy, zrobiliśmy foty :D (później się wstawi) no i się rozjechaliśmy :naughty:

był ktoś? bo tam jeździło parę a4 ..

Opublikowano

:hi:ja nawaliłem :wallbash: w robocie musiałem zostac :sick3: ale teraz juz na 100% sie zjawie.. jeśli nadal ma ktoś ochote rozkrecic spociki to ja jestem zawsze na tak :good:. malin moze podedziemy wspólnie do łodzi do ekipy? tam jest zawsze dobra frekfecja!!!!

pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

przed chwilką wróciłem z łodzi :wink4: a to się zobaczy, jeszcze jest czas do następnego weekendu :tongue4:

Opublikowano

słuchajcie chłopaki rozkręcimy jakiegoś porządnego spota jak będzie cieplej... cos kolo kwietnia :) na pewno wtedy frekwencja

Opublikowano

witam :hi: myślimy coś o weekendzie? np. kulig? :tongue4: jak śnie pozostanie? :evil: pozdrawiam :a4fan:[br]Dopisany: 10 Luty 2009, 22:38_________________________________________________ma ktoś vag-a? :mysli:

Opublikowano

Witam, witam.

Powróciłem po dłuugiej nieobecnoci spowodowanej brakiem neta i innymi życiowymi przygodami.

Jako mieszkaniec Skierek i posiadacz jedynego słusznego auta (czyt. Audi) mogę się dołączyć do spocika co by podnieść frekwencje.

Pzdr

Opublikowano

no to kiedy robimy spocika? :]

Opublikowano

trochę pogoda nie taka :P może poczekamy z tym do wiosny ? chyba, że bardzo wam się chcę :wink4:

czekam na propozycje :hi:

Opublikowano

trochę pogoda nie taka :P może poczekamy z tym do wiosny ? chyba, że bardzo wam się chcę :wink4:

ja bym jednak poczekał.... bedzie wieksza frekwencja itd :):)
Opublikowano

:hi: to moze teraz ty zaproponujesz? :mysli: ja jestem otwarty :naughty:
Opublikowano

no to ja już zaproponowałem :tongue4: poczekamy jak przestanie padać śnieg i wyjrzy słonko :wink4:

myślę, że każdy będzie inaczej patrzył jak poczuje wiosnę :hi:

Opublikowano

jak cos to dajcie znac i wpadne :)

Opublikowano
:hi: Z okazji walentynek skladam wszystkim zakochanym :buziak: w :a4fan: waszyskiego najlepszengo i umocnienia uczucia :thumbup: do :audi::a4fan::giveheart:
Opublikowano

:hi: organizujemy jakiegos spocika? :mysli: pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

ja tam jestem chętny tylko dajcie znac kiedy :drinks:

Opublikowano

kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota :decayed: nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach :tongue4: co po niektórzy na nowych felach :cool1::naughty: no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/