Opublikowano 25 Lutego 200917 l kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem
Opublikowano 25 Lutego 200917 l kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :)
Opublikowano 25 Lutego 200917 l kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :) no raczej nie było chyba, że dwu-samochodowy spot jest tym z prawdziwego zdarzenia ale co tam przynajmniej ładne foty porobiliśmy furek, a ta kwestia pogody jest chyba niezłym wyznacznikiem do daty spota w sumie też myślę, że można poczekać do któregoś marca, chociaż fele mam te same co na lato :evil:
Opublikowano 25 Lutego 200917 l Siema wszystkim:) jak narazie zapowiada się na wiosnę to niedługo coś zrobimy:) tylko trzeba porządnie umyć fure po zimie:P Pozdrawiam
Opublikowano 25 Lutego 200917 l oj tam nie wazne jakie fele, wazne zeby byc to zalezy gdzie chcecie sie spotkac czy na jakims parkingu kolo supermarketu jak wiekszosc czy tez w jakims innym fajnym miejscu
Opublikowano 25 Lutego 200917 l fajnie by było jakby świeciło słonko fele jak fele też nie będę zmieniał a co do miejsca to nie znam skierniewic tak dobrze, więc pozostaje parking przed tesco albo innym marketem
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Parkin pod tesco może lepiej nie, ostatnio tylko we dwóch trafiliśmy a tak poważnie to jak dla mnie to miejsce dowolne najwyżej się GPS'a zapnie
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Co do parkingu przy Tesco to może byc słabo jak nas będzie więcej bo tam wiecznie pełno ludzie i samochodów, nawet w niedziele. A wiadomo, jak już się spotkamy to byłoby dobrze stanąć wszyscy obok siebie a nie powiedzmy 3 furki tu, 2 tam a 1 jeszcze gdzie indziej. Myślę nad inną lokalizacją i nie wiem co może być lepsze ... może parking nad Zalewem ? Jak nie będzie namiatów z browarem (są od maja) to powinno być luźno. Albo ewentualnie jakieś inne miejsce, moze parking przed jakaś dużą firmą, jak mi cos wpadnie w oko to dam znaka. Jak ktoś ma inne propozycje to niech pisze.
Opublikowano 26 Lutego 200917 l tak to jest na Zadębiu, wku jest niedaleko. Myśle ze to dobra miejscówka ale dostosuje sie oczywiscie
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Nieraz odbywają się tam inne spoty, "wielomarkowo-tuningowe" Fotki kiepskie bo z telefonu Widok ogólny na teren wokół Parkingu
Opublikowano 26 Lutego 200917 l ale z tego co widać tam trawka sobie rośnie, a ja mialem ostatatnio zła przygode z ta nawierzchnią przy obecnej pogodzie (dół zderzaka mi został ) ale skoro mówicie, że jest spoko to może bardziej ubite jest
Opublikowano 26 Lutego 200917 l Pulpit, zdjęcia nie są samego Parkingu tylko terenu za nim bo tam były akurat jakieś zawody. A Parking jest wyłożony elegancką kosteczką. Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować
Opublikowano 26 Lutego 200917 l No to jak tak to już tylko jedno pytanie pozostaje w takim razie, kiedy??
Opublikowano 27 Lutego 200917 l tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;]
Opublikowano 27 Lutego 200917 l tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;] Tobi co miales na mysli pisząc "czarny"??
Opublikowano 27 Lutego 200917 l Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować o to mi chodziło co kolega napisał latem tez sie znajda tacy co lubia zostawic troche ,,oponek" na kostce wiec chodziło mi o czarne ślady heh
Opublikowano 2 Marca 200917 l dla ewentualnych gości "nie miejscowych" w razie jakby co Ale lepiej samemu sobie looknąc w http://maps.google.com/ - ulica Konwaliowa, nr domu dla GPS'a 20 (chyba)