Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę że alkoholizm się szerzy :polew:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tam jestem otwarty na wszelkie propozycje :)

uważam jednak, że w modach, przynajmniej jak dla mnie najwazniejsze jest to zeby byc oryginalnym tzn. zeby Twoje autko bylo inne od innych, wyjątkowe :good: mam swój plan i jego sie trzymam nie musze patrzec na innych :tongue4: sorki za troche OT

najpierw wlasnie ogarnijmy nasze spoty, zorganizujmy jakiegos grilla czy ognisko, a driverow napewno sie skoluje :good: ale wtedy lepiej sie poznamy czyt. zintegrujemy :evil:

racja :good: najpierw to sie poznajmy nieco lepiej a dopiero potem zacznijmy jezdzic po kraju :wink4: a co do modów to kazdy chyba juz ma jakiś kurs w jakim idzie.. nie sztuka z kogoś ściagac pomysły :thumbdown:

Opublikowano

tak w ogóle to juz mi sie widzi wyjazd ekipa ze skierniewic i okolic na kolejny zlot ogólnopolski A4-klubu i napewno go nie przegapie, nie wiem jak Wy chłopaki :wink4::audi:

Opublikowano

tak w ogóle to juz mi sie widzi wyjazd ekipa ze skierniewic i okolic na kolejny zlot ogólnopolski A4-klubu i napewno go nie przegapie, nie wiem jak Wy chłopaki :wink4::audi:

ja tez sie bede na to lapal :)
Opublikowano

ja jestem za!!!! :good: fajna sprawa.... :good:

Opublikowano

a co do tego "podpatrywania" modow u innych... :mysli: to owszem kazdy ma swoja wizje auta... niestety zeby upiekszyc bryke zgodnie z "zasadami" tego klubu najlepiej by bylo robic to na ori czesciach... :wink4: a to ze ktos ma ten sam zderzak czy te same felgi to kit z tym.. wazne ze moje auto jest dla mnie piekne i nie musi podobac sie innym, a to ze inni beda mowic ze te felgi sa oklepane czy te lampy maja wszyscy nie swiadczy wcale o tym ze sciagalem z kogos.... :wallbash: ogolnie mamy troszke ograniczone mozliwosci co do modowania bo z reguly dzieje sie to na czesciach s line, s4, rs4 takze skazani jestesmy na to ze znajdzie sie auto ktore ma detale podobne do naszych..... zreszta jasna sprawa ze nikt nie bedzie wiesniaczyl samochodow zderzakami i spojlerami laminatowymi ze slomczyna :P to tyle z mojej strony :hi:

Opublikowano
:hi: jak myślicie który silnik bedzie lepszy do mojej B5-tki 1.8T czy 2.6 lub 2.8 słyszałem o silnikach BI- turbo ale znaleś jakiś to cud :wallbash: bo moj 1.6 nie daje sobie rady z masą auta tak jak bym chciał po mimo ze przerobiłem mu układ dolotowy ze ma wiecej powietrza i ma wieksza dawke paliwa.. mam zamiar go zamienic na wiekszy tylko sie wacham... :mysli:
Opublikowano

a nie lepiej opchnąć to co masz teraz i kupić już w takim silniku jaki chcesz oczywiste, że dołożysz kasy do tego, ale czy więcej niż za SWAP'owanie to nie jestem pewien

a ta literka T myślę, że wygląda całkiem sympatycznie i ja osobiście właśnie nad czymś takim bym się zastanowił jeśli już i może jakieś Q by się pojawiło ewentualnie :decayed:

Opublikowano

a nie lepiej opchnąć to co masz teraz i kupić już w takim silniku jaki chcesz oczywiste, że dołożysz kasy do tego, ale czy więcej niż za SWAP'owanie to nie jestem pewien

a ta literka T myślę, że wygląda całkiem sympatycznie i ja osobiście właśnie nad czymś takim bym się zastanowił jeśli już i może jakieś Q by się pojawiło ewentualnie :decayed:

:hi: ja tez sike skłaniam w strone turbo daje wiecej mozliwosci do przerubek... ale 2.8 tez swoje potrafi i tu jest problem....

Opublikowano

wlasnie a moze lepiej opchnąć tego co masz i kupic sobie juz tego 1.8T badz 2.8 ale od razu z :quattro: ??
Opublikowano

witam po dwudniowej abstynencji :decayed:

misiek, na Twoim miejscu sprzedałbym autko i kupił drugie z silnikiem 1.8T

myślę, że ten silnik po chipowaniu miałby niezłego kopa w B5 :naughty:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 15:37_________________________________________________A co tu u nas taka cisza ??

Pisać Pany co u Was.

Fury już wypucowane ? Bo wiosna idzie pełną parą i niedługo panny zrzucą futrai zaczną oglądać się za bryczkami :naughty:

Opublikowano

Ja własnie ide brac sie za pucowanko :decayed::naughty::wink4:

Opublikowano

no no ja tez już wypucowałem :decayed: ale pogoda jakaś taka dziwna, można się namęczyć i za chwile mieć od nowa brudne autko :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też już po pucowaniu furki, ale to standardowa procenura raczej :decayed: Ja czekam do przyszłego tygodnia na zmiane turbiny na suszareczke z AWX'a poźniej wtryski 216 więc przy odrobinie szczęścia jak się uda to na następnym spocie powinienem mieć koło 170 koni mam nadzieję :decayed: o ile zdąże ogarnać temat wirusa. Ale jak by nie patrzeć przyrost niezłych dupek na mieście jest wprost proporcjonalny do temperatury więc robi się powoli całkiem sympatycznie :polew:

Opublikowano

jak się uda to na następnym spocie powinienem mieć koło 170 koni mam nadzieję :decayed: o ile zdąże ogarnać temat wirusa.

no to będzie czym zamiataćasfalcik :naughty:

Ale jak by nie patrzeć przyrost niezłych dupek na mieście jest wprost proporcjonalny do temperatury więc robi się powoli całkiem sympatycznie :polew:

dobre :decayed::polew::decayed:

Opublikowano

a ja nie pucowalem i dobrze bo padalo troche :P

poza tym mialem pracowity dzionek :tongue4:

ide na druga polowe meczu :) cyaaa

Opublikowano

no z tym zamiataniem asfaltu to mam taką właśnie cichą nadzieję, ale droga do tego jeszcze troszke może się przeciągnąć, ale w maju tak czy siak powinienem mieć już pod nogą co nieco więcej koników oby tylko żywych :decayed:

Opublikowano

Ja niestety kisze w robocie psia mać :kwasny:

A kto z was interesuje się F1 ?

Ja dużo bardziej interesuje się formułą niż piłką. :cool1:

Jutro o 8.00 startuje GP Australii :) Wreszcie zaczął się sezon i będzie co oglądać :oklaski:

Opublikowano

no z tym zamiataniem asfaltu to mam taką właśnie cichą nadzieję, ale droga do tego jeszcze troszke może się przeciągnąć, ale w maju tak czy siak powinienem mieć już pod nogą co nieco więcej koników oby tylko żywych :decayed:

do Rogala kitujesz na virusa ?? :naughty:
Opublikowano

no raczej :decayed: ale najpierw graty, później będę się ustawaiał na jakiś termin konkretny

a może i Ty odrazu swoją bujniesz to we 2 by się poleciało co by raźniej było :decayed: